Starity

Melegnek vallja magát A szökés sztárja

2013. augusztus 22. 10:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wentworth Miller bevallotta, hogy saját neméhez vonzódik – ezzel összetörte több millió nő szívét.

hirdetés
Melegnek vallja magát A szökés sztárja

A szökés sztárja, Wentworth Miller bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik, és visszautasította a Szentpétervári Nemzetközi Filmfesztivál meghívását, mivel az orosz kormány a melegek ellen van.

Miller, aki már a 41. életévét is betöltötte, életében először beszélt nemi identitásáról, és azért utasította vissza az Oroszországban megrendezésre kerülő filmfesztivál meghívását, mivel nem szeretne egy olyan országban tartózkodni, ahol a kormány nem támogatja a melegeket.

Egy, a rendezvény szervezőinek címzett levelében, amit Miller küldött, a következők szerepelnek: „Köszönöm a kedves meghívást. Mint akárki mást, aki szeretettel élvezi Oroszország szépségeit és a történelembe illő épületeket, engem is nagyon boldoggá tenne, ha igent mondanék, de mint meleg ember el kell, hogy utasítsam.”

„Nyugtalanító, ahogyan a kormány a homoszexuális embereket kezeli. Ez a szituáció semmilyenképpen nem elfogadható, és nem tudnék nyugodt szívvel részt venni a nemes eseményen egy olyan országban, ahol a melegek el vannak utasítva” – mesélte a sztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek