Starity

Kelly Brook a Lawson új videoklipjében

2013. augusztus 22. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lawson elárulta, egyik jó barátjuk, Kelly Brook lesz a főszereplő közelgő videoklipjükben, a Julietben.

hirdetés
Kelly Brook a Lawson új videoklipjében

A napokban tudtuk meg, hogy az angol Lawson zenekar legújabb videoklipjét forgatta le nemrég, most pedig az is kiderült, mikor érkezik, illetve ki lesz a videó sztárja!

A banda frontembere és egyben énekese, Andy Brown posztolt ki a nap folyamán egy képet az Instagramra, ahol elmondta, legújabb daluk, a Juliet ma lesz leadva először a brit rádiókban, valamint régi barátja, Kelly Brook is benne lesz az új videoklipben, amit a dalhoz készítettek.

„Ő az egyik leggyönyörűbb lány a Földön és az egész világon. Nagyon mókás volt az egész nap vele. Bárcsak minden videoklipben benne lehetne – mesélte Andy. – A forgatás pedig nagyszerű volt, biztos vagyok benne, hogy ez lesz az eddigi legjobb videoklipünk. Az biztos, hogy egy élmény volt, hogy itt lehetett velünk.”

Andy és Kelly egyébként a tavalyi V Fesztiválon ismerkedtek össze, és azóta is remek barátságot ápolnak.

A Lawson új dala, a Juliet pedig október 13-án fog megjelenni hivatalosan, a videoklip pedig – ahogyan a többi fiú is megerősítette – hamarosan érkezik a YouTube-ra!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek