Starity

Emily VanCamp a Nylon magazin címlapján pózol

2013. augusztus 23. 00:12   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magazinnal készített interjúban nyíltan beszél a Bosszú című sorozatban alakított karakteréről, illetve viszonyáról a paparazzókkal.

hirdetés
Emily VanCamp a Nylon magazin címlapján pózol

Emily Vancamp neve hallatán legtöbbünknek a Bosszú (Revenge) jut eszünkbe, hiszen a színésznő főszerepet alakít a nagy sikerű amerikai drámasorozatban. Azonban a Nylon magazinnal készített interjúban elárulta, soha nem hasonlított igazán karakterére és habár nehéz elhinni, de ő sem volt mindig jókislány. A kérdésre, miszerint az a szomszédlány típus-e a való életben így felelt:

„Nem jellemezném magam így. Csak azért játszom ilyen szerepekben, mert szerintem az a tipikus jókislány külsőm van. Persze, alapjában véve jó gyerek voltam, de nekem is volt lázadó korszakom.”

Emily 2000 óta részese a filmiparnak, de nem titok, hogy a megérdemelt áttörést a Bosszú hozta meg számára. Elmondása szerint rendkívül hálás, hogy megannyi híresség közül pont őt választották a szerepre.

„Alkalmazhattak volna valakit a nagy nevek közül, de úgy gondolták, megérdemlek egy esélyt és ezzel egy teljesen új világot mutattak meg tele lehetőségekkel.”

Az interjú alatt szóba került viszonya a média egyik legmegosztóbb tényezőivel, a paparazzókkal. Sok híresség a siker kulcsának tekinti őket, valakit pedig mélységesen felháborít, ha nekik köszönhetően semmi esélyük a magánéletre. A 27 éves színésznő az utóbbiak táborát erősíti:

„Illegálisnak kellene lennie, mikor valaki titokban követ kamerákkal. Ez érzéketlenség és valamilyen szinten kegyetlen. Nem értem, hogy tudja ezt valaki élvezni. Már értem, hogy néhányan miért fordulnak ki teljesen magukból.”

A Bosszú egyébként szeptember 29-én tér vissza vadonatúj részekkel, egyelőre csak Amerikában, de valószínűleg hamarosan az M1 is újra vetíti majd kedvenc bosszúállónk kalandjait. A készítők annyit árultak el az új évadról – ami egyébként most már a harmadik –, hogy sokkal eseménydúsabb és izgalmasabb lesz, mint az előző.

Elismerték, hogy a második évad jóval gyengébbre sikeredett, mint az első, de terveik szerint újra a csúcsra hozzák majd a sorozatot az új epizódokkal. Ízelítőként egy 30 másodperces videót is megosztottak az interneten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek