Starity

Celebek, akik biztosítást kötöttek a testrészeikre

2013. augusztus 23. 16:04   |   Szerző: buff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Popó, fogak, has, mellek és mosoly – nézzük, melyik celeb mit tart magán a legértékesebbnek!

hirdetés
Celebek, akik biztosítást kötöttek a testrészeikre

Idén márciusban Jennifer Love Hewitt biztosíttatta be 95C-s méretű melleit, amelyek hivatalosan is milliókat érnek. Az Ügyféllista színésznője elárulta a US Weeklynek, hogy szívesen köttetne biztosítást kedvenc testrészeire.

Igazán nem tette alacsonyra a lécet a hölgy, egyenesen 5 millióra értékesítette becses testrészét. A sztárok között ez nem egyedi eset, cikkünkben összegyűjtöttünk pár olyan hírességet, akik biztosítást kötöttek valamelyik testrészükre.

Holly Madison – mellek

Holly Madison elismeri, hogy az elsődleges kenyérkeresői a mellei, így biztosítást kötött rájuk, hogy így védje őket.

„Hallottam emberekről, akik biztosítást kötöttek némely testrészeikre, és azt gondoltam: miért ne? Mert ha bármi történne, a melleimmel valószínű kiesne nekem pár hónap, és ezzel együtt pár millió dollár is. Úgy gondolom, hogy védenem kell a vagyonom.”

Troy Polamalu – haj

Az amerikai futballista inkább híres a pályán nyújtott teljesítményéről, de valami sokkal nagyobbat rejteget a sisakja alatt – egy hatalmas, lobogó, harcos frizurát, amelyet az elmúlt nyolc évben növesztett ekkorára.

A loknijai olyan felháborítóan mesések, hogy a játékos egyből a Head & Shoulders szóvivőjeként végezte. Ezek után biztosra akartak menni, hogy semmilyen hajcibálás ne forduljon elő a pályán, így egymillió dollárra biztosították a hajzuhatagját.

David Beckham – lábak

Ha Beckham soha többé nem lenne képes úgy becsavarni a labdát, sem lenne semmi probléma karrierjével, hiszen modellként is megállja a helyét, ráadásul azóta visszavonult. Ennek ellenére csodálatos lábait 70 millióra biztosította.


Mariah Carey – lábak

Mariah Carey 2006-ban elnyerte a „Lábak Istennője” díjat a Gilette-től, ezek után kérelmezte, hogy potom egymillió dollárra biztosítsák díjnyertes végtagjait.

Rihanna – lábak

Mariah után Rihanna érdemelte ki 2007-ben a Gilette nagydíját, ezek után ő is megkapta az egymillió dolláros biztosítást.

America Farrara – fogak

Ferrara mosolya valójában csodás az alatt a fogszabályzó alatt, amivel megszoktuk az Ugly Bettyben. Ezért is köttetett 10 milliós biztosítást mosolyára egy fogászati termékeket gyártó cég.

Bruce Springsteen – hangszálak

Bruce nagyon jól tudja, hogy a hangja a legjobb árucikke. Egyenesen 5 milliót érnek hangszálai.

Keith Richards – ujjak

A Rolling Stones fenegyereke 1,6 milliós biztosítást kötött középső ujjára arra az esetre, ha nem tudna embereknek bemutatni… vagy gitáron játszani.

Tom Jones – mellszőr

Manapság elég szokatlan, ha egy híres férfinek kész szőnyeg takarja a mellkasát – kivéve, ha az az illető Tom Jones. Állítólag egyenesen 7 millióval biztosította be jellegzetes mellszőrét.

Heidi Klum – lábak

A szupermodell csodás lábai rengetegszer tipegtek végig a kifutón. A jobb lába egészen 1,2 millió dollárt ér, míg a bal egymilliót, mivel a bal térdén van egy kis heg. A kettő együtt 2,2 millió, azért ez igazán nem semmi.

Dolly Parton – mellek

A hölgy 105D-s mellei 600 millióba kerülnek. Azért ez még a hírességek között is igazán kirívó eset.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek