Starity

A Teen Beach Movie lett a Disney második legnépszerűbb filmje

2013. augusztus 24. 08:08   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Beach Movie hatalmas sikernek örvend, ugyanis nézettségét tekintve megelőzte Selena Gomez filmjét, a Varázslók a Waverly helyből: a filmet, a High School Musicalt azonban még nem sikerült leköröznie.

hirdetés
A Teen Beach Movie lett a Disney második legnépszerűbb filmje

A Disney Channel az utóbbi időben rengeteg saját készítésű filmet dobott piacra, a legsikeresebbek közé pedig a High School Musical, a Teen Beach Movie és a Varázslók a Waverly helyből: a film tartoznak.

A 2006-os és 2007-es évek szenzációjának a High School Musical első és második része tudható. A széria első részét 2006-ban forgatta le a Disney és még ebben az évben debütált az amerikai mozikban, majd hazánkba is megérkezett 2007 januárjában. A musical második része 2007 augusztusában került levetítésre, és hazánkban, októberben tekinthették meg nézők. A High School Musical 2 debütálása utáni első héten a film megtekintése elérte a 18 millió nézőt, ezzel pedig elérte a Disney csatorna vezető helyét, nézettségi szempontból. Az énekes tinikről készült film a Disney 3 évig tartó szenzációja volt, hiszen 2009-ben jelent meg a trilógia záróepizódja.

Selena Gomez sorozata, a Varázslók a Waverly helyből is nagy sikernek örvendett, összesen 4 évadot élt meg és 2007-től egészen 2012-ig forgatták. A nagysikerű sorozathoz sem maradhatott el a film, így 2009-ben úgy döntöttek az írók, hogy készítenek egyet a varázslók nyaralásáról és a családi versenyről. A filmre itthon szintén várni kellett egy évet, mire leszinkronizálhatták, és csak 2010 februárjától volt megtekinthető magyar szinkronnal. A film annyira sikeresnek bizonyult, hogy a maga 13,4 milliós megtekintésével a premier utáni első héten átvette a csatorna második legnézettebb filmjének a helyét – egészen 2013-ig.

A Disney legújabb produkciója, a Teen Beach Movie körübelül 1 hónapja debütált az amerikai mozikban, és nálunk majd csak szeptemberben kerül levetítésre a csatorna által, de a táncoslábú kamaszokról készült film máris beírta magát a Disney 3 legnépszerűbb filmje közé. A Maia Mitchell és Ross Lynch főszereplésével készült film, a levetítés utáni első héten közel 13,5 millió nézőt vonzott, ezzel megelőzve a varázslókat.

Ez a három film bizonyult tehát eddig a csatorna legnépszerűbb filmjének, de jövőre ez a felállás könnyen változhat, ugyanis a három új filmmel is készülnek. Ezek közé tartozik a Cloud 9 Dove Cameron főszereplésével, de a How to Built a Better Boy is jövőre készül China Anne McClain főszereplésével, és végül Zendaya Coleman is maradt a csatornánál miután véget ért a sorozata és a Boys Are Dogs című filmmel tér vissza jövőre.

Azonban a korábbi filmek színészei sem búslakodhatnak ugyanis Vanessa Hudgens karrierje szépen ível felfelé, ugyanis számtalan filmben kapott szerepet, mint például a Spring Breakersben vagy éppen a Frozen Groundban. De exe, Zac Efron karrierje is beindult, ugyanis jövőre három filmje is várható és nagy sikert aratott a Szerencsecsillaggal is. Egyedül Ashley Tisdale az, aki valamennyire megmaradt a csatornánál, ugyanis leforgatták már a Sharpey csillogó kalandját, és jelenleg szinkronszínész a Phineas és Ferbben.

A varázslók közül Selena Gomez az, aki egyre magasabbra tör. A varázslók-filmhez készült egy másik film is, A varázslók visszatérnek: Alex kontra Alex címmel, mely idén debütált, emellett ebben a hónapban debütál új akciófilmje, a Getaway. Jake T. Austin jelenleg az ABC Family sorozatában, a The Fostersben alakít Maia Mitchell oldalán, emelett feltűnt számtalan híres színész mellett a Szilveszter éjjel című filmben is. Talán David Henrie az, aki lemaradt a többiektől ugyanis kevesebb szerepet kapott, mint másik két színésztársa, de idén két filmje is debütálni fog, emellett pedig feltűnt az Így jártam anyátokkal című nagysikerű sorozatban is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek