Starity

Niall Horan Ellie Gouldingra vágyik

2013. augusztus 23. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction ír szívtipróját, Niallt és a brit énekesnőt, Ellie Gouldingot hozta most össze a média!

hirdetés
Niall Horan Ellie Gouldingra vágyik

A One Direction rajongói az elmúlt héten kaptak hideget-meleget a fiúk kapcsolatait illetően, hiszen kiderült, hogy Liam egy régi barátjával randevúzik, míg Zayn eljegyezte a Little Mix énekesnőjét, Perrie Edwardsot.

Most azonban a sajtó újabb hírrel lepte meg a directionereket, hiszen a This Is Us: 1D3D premierjére Niall Ellie Gouldinggal érkezett. A The Mirror szerint a mindössze 19 éves Niall Horan és a 27 éves Ellie Goulding a bemutató VIP-sátorában egy csókot adott egymásnak, és már egyébként is régóta flörtölgetnek a Twitteren.

Korábban Ellie szóvivője megcáfolta a híreket, de a sztár nemrég szakított barátjával, így Niall sem reménykedett hiába, mikor a GQ magazinnak azt mondta: „Van barátja. De attól még...”

Természetesen a kissé forrófejű rajongók ismét megmutatták, mennyire kedvesek tudnak lenni – Ellie-nek is gyűlölköző tweeteket küldtek az esemény után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek