Starity

A vörös szőnyeg legszebb Dior-ruhái

2013. augusztus 27. 10:10   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy rendezvényekre a sztárok igyekeznek mindig a lehető legnevesebb tervezőktől ruhát választani, Christian Dior pedig nagy név a szakmában, ezt a hírességek is pontosan tudják. Cikkünkben most bemutatjuk az általunk legszebbnek vélt Dior-kreációkat.

hirdetés
A vörös szőnyeg legszebb Dior-ruhái

Jennifer Lawrence

A fiatal híresség elbűvölő volt a 2013-as Oscar-gálán. Természetes szépségét remekül kiemelte ez a terebélyes fehér ruha, amit Chopard-ékszerekkel egészített ki. Jennifer egyébként nem először visel Dior-ruhát a vörös szőnyegen, többek között a 2013-as BAFTA díjátadóra és a Cannes-i Filmfesztiválra is e márka kreációjában érkezett.

Reese Witherspoon

Az egykori Dr. Szöszi ebben az álomszép Vintage Christian Dior-kreációban lépett a 2006-as Oscar vörös szőnyegére, tökéletes megjelenéséhez pedig a tökéletes frizurája és remek sminkje is hozzájárult.

Charlize Theron

A 85. Oscar-díj-átadó egyik legjobban öltözött híressége kétség kívül Charlize Theron volt, hiszen ez a hófehér ruha letisztult, ám így is magára szegezi a tekinteteket. A színésznő nyakláncot nem viselt, karkötő azonban mindkét kezét díszítette, eme tökéletes megjelenéshez pedig természetes smink járult.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopezt hatalmas megtiszteltetés érte, amikor idén csillagot kapott a hírességek sétányán, Kaliforniában. Természetes, hogy Jennifer ki akart tenni magáért, és egy lenyűgöző ruhában kívánt megjelenni a nagyérdemű előtt, ami sikerült is neki. Lábbelije Brian Atwoodtól származik, ékszerei pedig H. Stern márkájúak.

Cheryl Cole

Anglia egyik legsikeresebb énekesnője ezt a Dior-darabot választotta a Cannes-i Filmfesztiválra. A hófehér, érdekes oldalkivágással ellátott ruhában egyszerűen gyönyörű volt, szettjét pedig csillogós kistáskával egészítette ki.

Natalie Portman

Natalie Portman rengetegszer viselt már különböző gálákon, díjátadókon Dior-estélyit, ráadásul a márka reklámarca is volt már. Mi most azt a ruhát mutatjuk meg, amit a színésznő a 2012-es Oscar-gálán viselt. Natalie-nak remekül állt a darab, és úgy festett, mint egy idazi díva. A szettet a gyémánt ékszerek tették teljessé.

Rosie Huntington-Whiteley

A modell megmutatta természetességét ebben a Christian Dior-kreációban, amit idén májusban viselt egy franciaországi rendezvényen. A cipők Christian Louboutin tervezései, a ruhához ékszer nem társult, ám így is elérte a kellő hatást.

Vanessa Hudgens

A szépséges színésznő a 2009-es Teen Choice Awards zöld szőnyegére lépett ebben a lila színű miniruhában, ami a Dior 2009-es őszi kollekciójában kapott helyet. Kiegészítők terén nem esett túlzásba, hiszen sötétlila Brian Atwood-lépője mellé mindössze néhány gyűrűt és egy szürke retikült választott.

Carey Mulligan

A Büszkeség és balítélet és A nagy Gatsby sztárja a Cannes-i Filmfesztiválon tette tiszteletét ebben az egyszerű, ám annál csodálatosabb Dior-kreálmányban, amit nem spilázott túl ékszerekkel, hiszen egyetlen Tiffany-karkötővel és ugyanilyen márkájú fülbevalóval koronázta megjelenését.

Gwyneth Paltrow

A 40 éves színésznő a Vasember harmadik részének londoni sajtótájékoztatóján vett részt ebben a Christian Dior által tervezett 2013-as őszi, fekete-fehér ruhában. Szokásához híven sminkje természetes volt és szőke hajkoronáját is kiengedve viselte, ráadásul az ékszereket is mellőzte szettjéből.

Olga Kurylenko

Az ukrán színésznő a Ben Afleckkel közös To the Wonder című filmjének Los Angeles-i premierjére érkezett ebben a halványrózsaszín Dior-ruhában, ami a 2013-as tavaszi kollekcióból származik. Megjelenése egyszerű volt és bájos, ám néhány kritikus szerint kissé unalmas, de a mi tetszésünket abszolút elnyerte.

Marion Cotillard

A francia származású színésznő a 2013-as Cesar Film Awardsra öltötte magára ezt a 2013-as tavaszi Dior-darabot. A fekete csíkokkal tarkított mesés elefántcsontszínű, pánt nélküli estélyi remek választás volt, amihez Chopard-ékszereket és 40-es évekbeli pin up-frizurát társított.

Emmy Rossum

A Szégyentelenek című sorozat Fionája tetőtől talpig Diorba öltözött a New Yorkers for Children tizedik tavaszi vacsorájára idén. A fekete, kövekkel díszített ruhához – ami egyébkén azonos fazonú, mint Olgáé – szürke táskát, fekete szandált és mesés ezüst fülbevalós választott egytől-egyig a neves divatháztól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek