Starity

Kimberly Stewart még egy gyereket akar Benicio Del Torótól

2013. augusztus 23. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves Kimberly Stewart szerint Benicio Del Toro, akinek kétéves kislányát köszönheti, csodálatos apa, ezért újabb közös gyermeket szeretne a Savages 46 éves sztárjától.

hirdetés
Kimberly Stewart még egy gyereket akar Benicio Del Torótól
Fotó: WENN

A kétéves Delilah Genoveva egy futó kalandnak köszönhetően született, miután az Oscar-díjas színész és Rod Stewart lánya összetalálkozott egy partin. Noha soha nem alkottak egy párt, mégis közösen nevelik a kislányt, Del Toro rendszeresen látogatja Delilaht, és annyi időt tölt vele, amennyit a szabadideje enged.

A Star magazin szerint Stewart annyira jól érzi magát ebben a helyzetben és olyan csodás apának tartja Del Torót, hogy szeretne tőle még egy gyermeket. „Azt mondta, hogy szeretne Delilahnak egy testvérkét ajándékozni” – állítja egy barátnő. – „Nem tudja elképzelni, hogy más férfitól essen teherbe, főleg, hogy ilyen jól működik közöttük [Del Toróval] a rendszer.”

Stewart már nem sokkal Delilah születése után arról ömlengett a Hello magazin riporterének, hogy a színész jelen volt a szülésnél, és hogy minden idejét az ő ágya mellett töltötte, majd később azt is elmesélte, hogy Del Toro és a kislánya között „egészen különleges a kapcsolat”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek