Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Isla Fisher

2013. augusztus 24. 13:01   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egy boltókoros naplójának a sztárja a filmmel ellentétben az életben sokszor mellényúl megjelenéseivel, amiből most ötöt-ötöt szemügyre is fogunk venni.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Isla Fisher

A híres ausztrál színésznő nem mindig olyan csillogó, mint filmjeiben. De még a legjobbakkal is megesik, hogy párszor mellényúlnak öltözködésükben és ez Isla Fisherre is vonatkozik.

Cikksorozatunkban legjobb és legrosszabb ruháit fogjuk megmutatni, és kezdjük is az előbbivel:

2013 – Golden Globe-díj-kiosztó

A 37 éves színésznő az idei Golden Globe-díj-átadón igen is kitett magáért. Ebben a Reem Acra-ruhában, Casadei-cipőben és Van Cleef-ékszerekben csak úgy pompázott. Nem csoda, ha minden szempár rászegeződött!

2013 – Vanity Fair Oscar-parti

Isla ebben a kék Monique Lhuillier-ruhában és a nagyjából egy millió dollárt érő David Webb-ékszereiben csodálatos volt, mosolyával pedig ismét mindenkit elkápráztatott.

2011 – Rango-premier Németországban

Az Egy boltkóros naplójának sztárja ebben a piros és csipkézett Elise Øverland-ruhában kifogástalan volt. A lágyan göndör hajával csak még csinosabb volt.

2012 – Az öt legenda brit premierjén

A színésznő a premieren fehér, csipkézett Dolce&Gabbana-szoknyát és -felsőt, Sergio Rossi-cipőt és Bulgari-ékszereket viselt. Talán csak a piros rúzs volt az, amiben mellé fogott de a többi biztosan tíz pontos. Isla egyébként a Fogtündérnek kölcsönözte a hangját a nagy sikerű DreamWorks-filmben.

2013 – 66. éves Cannes-i Filmfesztivál; A nagy Gatsby premierje

Természetesen a végére hagytuk a legjobbat. Isla ebben a gyönyörű Oscar de la Renta- piros ruhában és Bulgari-ékszerekben káprázatosan nézett ki. A kiengedett, hullámos haja csak még jobban alátámasztja azt, hogy ennek a szettjének itt a helye, egyébként a legszebb cannes-i összeállítások közé is bekerült.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

2006 – MTV Movie Awards

Bár Isla itt díjat vehetett át, de biztos, hogy a ruhája semmit nem kapott volna. Ebben a szűk, pánt nélküli, J. Mendel-ruhában borzalmasan nézett ki a színésznő. Talán egyszerű haja volt a legszebb.

2013 – Szemfényvesztők-premier

A színésznő itt egy L’Wren Scott-ruhát, Yossi Harari-ékszereket, Monique Pean-gyűrűt viselt. Talán a ruhának a hosszú nyakszabása lehet a bűnös vagy a mintája, de az egyszer biztos, hogy itt sem festett olyan mesésen, mint ahogy a fentiekben.

2012 – A nyomorultak premierje, London

Borzalmas! Olyan, mintha a ruhát csakis a dekoltázsrész tartaná meg. Ez a nagyon kivágott Willow-ruha szörnyen állt a színésznőnek, és ezen már a bájos mosolya sem tudott segíteni.

2012 – Bachelorette, New York-i premier

Valahogy itt sem jött össze neki. Ebben a Stella McCartney-ruhában talán az a hiba, hogy túl csillogós. Néha a kevés jobban néz ki, és ez a flitterekre is vonatkozik.

2013 – A nagy Gatsby-premier, New York

Ebben a Dolce & Gabbana-ruhában talán a mellrészénél lévő túl sok virág lehet zavaró. A derekától az egészen földig érő csipke nem bűnös. És itt sem tudott neki segíteni bájos mosolya a virágboltra hasonlító ruhájában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek