Starity

Shaun Sipos: derült égből a vámpírok közé

2013. augusztus 24. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Melrose Place és a Derült égből család sztárja szerepet kapott a Vámpírnaplókban.

hirdetés
Shaun Sipos: derült égből a vámpírok közé

Még június végén jelentette be a The CW, hogy sok új karakterre számíthatunk a Vámpírnaplók október 10-én startoló ötödik évadjában, hiszen a testvérsorozat indulásával búcsút kell intenünk Joseph Morgannek, Daniel Gilliesnek, Claire Holtnak és Phoebe Tonkinnak is.

Múlt hónapban derült ki, hogy Olga Fonda és Kendrick Sampson már biztosan szerepelni fognak a nagysikerű misztikus szériában, de augusztus elején Janina Gavankar is csatlakozott hozzájuk, és most egy újabb jóképű ifjúval, Shaun Sipossal gazdagodik a stáb.

A Melrose Place és a Derült égből család című sorozatokból ismert színész, Aaron szerepét kapta meg, aki visszatérő karakter lesz és közelebbi viszonyba kerül majd Nina Dobrev karakterével, Elenával az egyetemen, mivel mindkettejüket összeköti sötét múltjuk és a családjaikkal történt tragédiák.

Rossz hír lehet azonban, hogy könnyen Elena és Damon közé is állhat majd Aaron, akinek jövője akár többől is állhat, mint néhány epizódszerep – ez természetesen a forgatókönyvíróktól függ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek