Starity

William Levy rákbeteg gyerekeket látogatott meg

2013. augusztus 24. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóképű szappanopera-sztár, William Levy különleges élményt osztott meg az őt Twitteren követő rajongóival. Nemrég rákbeteg gyerekekkel találkozott és erről a látogatásról részletesen beszámolt a közösségi oldalon.

hirdetés
William Levy rákbeteg gyerekeket látogatott meg

„A forgatási szünetben rászántam egy kis időt és ellátogattam a Veracruz Területi Kórház speciális onkológiai osztályára... megosztok néhány fotót” – írta, majd fel is töltött néhány kedves fényképet, amelyen a gyerekekkel együtt pózol és mosolyog.

William több tucat gyermek arcára csalt mosolyt a látogatásával és fel is használta az alkalmat, hogy néhány inspiráló gondolatot osszon meg a rajongóival.

„Azzal a céllal osztom meg ezeket a fotókat, hogy rádöbbentselek titeket arra: értékeljétek az életet – írta a Twitteren. – Olyan sok apró és jelentéktelen dolog miatt panaszkodunk az életben. És köszönöm ezeknek a gyerekeknek, hogy olyan nagy szeretettel fogadtak engem. Szeretlek titeket, srácok!”

A színész egy egész délutánt töltött a kis betegekkel, együtt játszottak, majd autogramot osztogatott és a hollywoodi életéről mesélt. És ahogyan elnézzük a képeket, a gyerekek sem fogják soha elfelejteni ezt a látogatást.


Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek