Starity

Sztárok legnagyobb frizuraváltásai VII.

2013. augusztus 27. 14:02   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben megint 6 olyan sztárról olvashattok, akik nem féltek változtatni a külsejükön, ám ezúttal olyanok is vannak, akik csak a hajszínüket változtatták meg. Íme, következzen tehát mostani tíz alanyunk!

hirdetés
Sztárok legnagyobb frizuraváltásai VII.

Avril Lavigne

Kedvenc vadóc kanadai énekesnőnk már 11 éve tevékenykedik a zeneiparban. Kezdetben visszafogottabb, fiús stílusáról volt híres, ám mára ez megváltozott. A fiatalos énekesnő első képe 2002-ben készült, ahol szinte ártatlan bárányként viselkedett, igaz ekkor csak 18 éves volt. Sorra jelentek meg számai és klipje és Miss Lavigne a 2011-es években kezdett elkanászodni haját illetően, ugyanis mikor megjelent a Smile című klipje, akkor zöld tincsek, míg a What the Hell-ben pink tincsek tarkították hajkoronáját, de volt, amikor mind a két szín ékeskedett hajában.

Egy évvel később Avril sokkolta a fél világot új, Skrillex-es hajával, amit az egyik oldalon felnyírt és egyetérthetünk egy dologban, miszerint rettentően állt neki az a frizura. Úgy tűnik azonban jelenlegi férje, Chad Kroeger jó hatással volt az énekesnőre, mert kigyógyította ebből a korszakából és jelenleg olyan hosszú és egyszerű frizkóval tengeti mindennapjait, mint amilyet az utolsó képen láthattok.

Nicole Anderson

Nicole, aki sokak számára a Jonas címre keresztelt Disney-sorozatból lehet ismerős, hosszú hajjal robbant be a köztudatba. 2012-ben követte színésznő barátját, Chelsea Kane-t abban, hogy ő is vállig érő hajra váltott. Még ebben az évben a Beauty and the Beast című misztikus sorozat kedvéért ennél is jobban levágatta loknijait, szinte teljesen rövidre. Ám ez nem tartott nála sokáig, ugyanis ha hihetünk a képeknek, akkor Nicole visszanövesztette haját vállig érőre.

Cynthia Nixon

A Szex és New York sztárja, Cynthia Nixon közepes hosszú szőke hajával vált ismertté, azonban még a sorozat alatt frizurát újított, levágatta loknijait, aminek helyére jött a vállig érő haj és a vörös szín. Azonban ez sem volt elég színésznőnknek, ugyanis 2012 januárjában megvált az összes hajától, hogy hitelesen tudja alakítani a rákos nőt egyik filmjében. Cynthia jelenleg rövid hajjal mutatkozik, mint ahogy láthattuk a Do Something Awards-on is.

Cassie

A szépséges énekesnő tegnap töltötte be 27. életévét, így őt is bevettük cikkünkbe. Nála korábban kezdődtek a vad korszakok, mint Avrilnél, ugyanis 2009-ben jobb oldalt ő is felnyírta a haját, amit 1 évvel később szőkére is festett, de nem maradt a színnél sokáig, viszont el kell ismerni, hogy nagyon jól állt neki az a hajszín is. 2012-ben úgy döntött, még merészebb lesz, és leborotváltatta haját a baloldalon is. Jelenleg csak felül van meghagyva és hátul, de ott egész szép hosszan.

Chelsea Kane

Ha már meg említettük a nevét Nicole Andersonnál, akkor most az ő hajkoronáját is górcső alá vesszük. Chelsea is a Jonas által vált híressé, és néhány lány igazán irigykedhette hajára, mert el kell ismerni, szép hosszú szőke hajával csak úgy ragyogott, de csak múlt időben, ugyanis 2010-ben a Jonas 2. évadában (Jonas L.A) rövid hajjal tért vissza színésznőnk, és néhány rajongó érthető módon meg is siratta hosszú loknijait. Azonban nem úgy tűnik, hogy Chelsea meg akarná növeszteni haját, ugyanis az idei Kids Choice’ Awardson még rövidebb hajjal jelent meg, amit néhány barnás csíkkal dobott fel. Egy jó tanács Chelsea, növeszd vissza!

Ördög Nóra

A hazai X-Faktor gyönyörű műsorvezetője, az immár boldog anyuka is kipróbált már egy-két frizurát. Az egész ország hosszú hajával ismerhette meg bájos természetét, 2010-ben azonban megvált loknijaitól, ami néhány embert sokként ért, ugyanis a legtöbben jobban szerették Nóri hosszú haját és tegyük hozzá, hogy az a rövid haj egy kicsit öregíti is a műsorvezetőnőt. Viszont 3 évnyi rövid haj után, úgy tűnik, hogy kezdi visszanöveszti hajkoronáját, amit a képek is bizonyítanak, melyek a Philips AVENT-nek készültek augusztusban.

Lindsay Lohan

Lohan kisasszony mindig is vörös hajáról volt híres, ugyanis ezzel a hajszínnel mutatkozott be a filmek világában. Egy időre feketére váltott 2006-ban, de ilyen hajjal látható a Tudom ki ölt meg című filmjében és el kell ismerni, talán ez a hajszín áll neki a legjobban, mert kiemeli az arcát. 2007-ben kezdődtek a bajok, de 2009-ben egy kicsit helyre tette magát és kapott egy szerepet, melyben szőke hajjal látható. 2012-ben igen rossz állapotba került, de miután kijött a rehabról, már látni az arcán, hogy végre használt a bent töltött idő.

Ariana Grande

A Nickeloden bájos pacsirtájának eredeti hajszíne a barna, ám azt nem sokan tudják, hogy fekete színben is pompázott hajkoronája még a gimnázium alatt. Ezután váltott át vörösre, amivel ország-világ megismerte és megszerette. Idén azonban úgy döntött, hogy visszafesti eredeti színére loknijait.

Aimee Teegarden

A Tiszta szívvel foci és a Prom – A végzős buli sztárja is cserélgette hajszíneit az évek során. Eredetileg szőke, ahogy még a 90210 első évadában is láthattuk. Ezután cserélte le hajzuhatagának színét vörösre, egy évvel később pedig a világosbarna mellett döntött, de idén áttért a sötétebb, mélyebb barnára.

Jesy Nelson

A Little Mix Jesy-je, is kipróbált már egy-két hajszínt élete során. Ő sem maradt eredeti színénél, ezért lett szőke, de nem igazán jött be neki és megállapíthatjuk, hogy nem is állt jól neki annyira. Ezután egy ideig barnán élte mindennapjait, de jelenleg vörös hajkoronával láthatjuk az énekesnőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek