Starity

A Victoria's Secret angyala megmutatta a kisfiát

2013. augusztus 27. 08:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden idők egyik legsikeresebb Victoria's Secret-angyala, Marisa Miller 2011-ben hagyta ott a márkát, mivel színészi karrierjére és a családalapításra szeretett volna fókuszálni. Két év telt el, hogy alig hallottunk a szépségről, ám most végre révbe ért!

hirdetés
A Victoria's Secret angyala megmutatta a kisfiát

A világ legszexisebb nőjének is választott Marisa tegnap mutatta meg kisifát először a nyilvánosságnak San Franciscóban, egy amerikaifoci-mérkőzés szünetében.

A képet már fel is töltötték Facebookra és a Twitterre, így végre a modell-színésznő összes rajongója láthatja a kicsit, aki már 8 hónapos.

A Victoria's Secret exmodellje tehát végre révbe ért,annál is inkább, hiszen ő alakítja a női főszereplőt Ryan Reynolds mellett a R.I.P.D.-ben – tehát minden bizonnyla találkozhattatok vele már a mozikban.

„Nagyon áldottnak érzem magam, hogy anya lehetek és hálás vagyok a jóistennek, hogy ilyen csodálatos családom lehet – mondta Marisa. –Egyelőre kiélvezzük hármasban az életet, szeretnék még pár filmet forgatni, melyek előkészületei már elkezdődtek, ám pár év múlva nem kizárt egy kislány – vagy egy újabb kisfiú sem!” – meséli büszkén Marisa.

Marisa párjával, Griffin Guess zenei producerrel a Gavin nevet választották a kicsinek, s egyelőre nem tudják eldönteni, kire hasonlít jobban. Szerintetek?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek