Starity

A tíz legrosszabb rajongói tetoválás II.

2013. augusztus 27. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongótáborok manapság szinte új fajt alkotnak az emberiségben. A leglelkesebbek nem restek örökre magukra varratni kedvencük portréját, dalszövegét, melyek néha nem úgy sikerülnek, ahogyan azt eltervezték.

hirdetés
A tíz legrosszabb rajongói tetoválás II.

Azt hitted, a cikkünk első részében bemutatott tetkóknál rosszabbakat nem láthatsz? Akkor tévedtél! Íme, tíz brutál-durva, testdísznek nem éppen nevezhető förtelem, ami még viccnek is rossz!

Kedvenc rosszfiúnk megformálója, Heath Ledger 2008 elején hunyt el tragikus körülmények között, de az általa életre keltett Joker örökre ékeskedni fog annak fanatikusnak az alkarján, aki így szerette volna kimutatni imádatát a színész és a karakter felé. A torz arcot a felemás szemek múlják csak felül!

A Harry Potter-könyvek millióknak okoztak függőséget. Ugyanez a helyzet a filmekkel is. A Ralph Fiennes által megformált Voldemort már saját Twitter-fiókkal is rendelkezik, ahonnan sorban adja ki a sztárok útját. Legutóbb éppen Katalinnak és Vilmosnak tett fel egy igen érdekfeszítő kérdést.

A képre nézve tagadhatatlan, hogy vannak, akik a megtestesült gonoszért rajonganak, és ezt bátran fel is vállalják. Kérdés az, hogy az őrültségük gyümölcsét is ilyen nagy lelkesedéssel mutogatják-e?

Manapság trendi, ha piercinget szúrunk a mellbimbónkba, de valljuk be, köré tetováltatni elég bizarr dolog.

A képen a Radiohead zenekar Thom Yorke nevű tagját láthatjuk, aki köztudottan csukott bal szemmel született, hatéves korára már öt műtéten volt túl. A tetoválás – bár rendkívül ötletes – meglehetősen szokatlan és ijesztő!

Michael Jacksont mindenki ismeri – a legendássá vált tánclépései és dalai mellett frizurája is beleégett mindenki agyacskájába – talán ezért is sikerült felfedeznünk Mr. Pop képmását ennek a férfinak a testén.

A hajkoronán kívül nagyon elcsesztek mindent ezen a tetováláson, amit egyébként MJ emlékére készítettek.

Nem tudjuk mire vélni az alábbi tetkót. Az úriember minden bizonnyal viccnek szánta a dolgot, de a végeredmény röhejes lett, mintha Csingiling beállt volna a pornóiparba!

Alulöltözöttsége és felmosófejre hajazó frizurája viszi a pálmát a testes úriemberen, akinek már rég ki kellett volna nőnie a kislányos tündérmesék világából.

Britney Spears rajongói sem piskóták. Az egyik elvetemült fanatikusnak annyira bejött a díva kopasz kobakja és ijesztő tekintete, hogy úgy döntött: egy életen át szeretné csodálni a tükörben.

A tetoválás kidolgozottságára nem lehet panasz, egyedül a szemek lettek furcsák. Olyan érzést keltenek, mintha a művész csak félig fejezte volna be őket.

Sokan abban a hitben élünk, hogy Nicki Minajnál kevés gyagyásabb ember szaladgál az utcákon, de a művésznő fanatikusai megcáfolják a dolgot.

Az egyik legőrültebb elhatározta, hogy magára varratja az énekesnő portréját, de hogy egyedibbé tegye, alakíttatott még rajta a szakembernek titulált kontárral. A végeredmény magáért beszél.

Ha másról nem is, frufrujáról és szemöldökéről felismerjük a Star Trek Spockját, akit meglehetősen furcsa testbe zártak. Ha jobban megnézzük a képet, vannak olyan csápok, amik a semmiből bukkannak elő. Fájdalmas lehetett a felismerés, hogy egy félig vulkáni, félig polippá változott, így megszületett Spockolip!

Sokáig tartott, mire feldolgoztuk ezt a „mesterművet”. Ha valakinek hosszas gondolkodás után sem esne le, hogy ki látható a férfi combján, eláruljuk: Freddie Mercury arcképét kéne felfedezni a fotón.

A borzalmas kivitelezés kínzó nevetségességét csak a felemás hosszúságú ujjak múlják felül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek