Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Eva Mendes

2013. augusztus 28. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a Randiguru sztárjának választásait elemezzük – bár hamarosan saját kollekciót indít, van, hogy ő is melléfog.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Eva Mendes

A legnevesebb eseményekre a legnagyobb odafigyeléssel választ ruhát, ám néha így is balul sikerült összeállítások születnek. Cikksorozatunk e részében a Túl a fenyvesen és a Szellemlovas sztárja, Eva Mendes legjobb és legrosszabb választásait vesszük górcső alá, kezdve a legjobbakkal.

Opening Party For Tim Burton – 2011

Eva 2011. május 28-án vett részt egy, Tim Burton számára rendezett partin, ahová egy egyszerű, fehér, térdig érő ruhát vett fel, amelyet egy barna övvel és egy fehér Jimmy Choo-táskával egészített ki. Egyszerű, mégis nagyszerű!

Thierry Mugler – az Angel parfüm népszerűsítésén – 2011

A színésznő lett Thierry Mugler legendás Angel illatának legújabb arca, a New York-i népszerűsítésen pedig egy kézi szabású Thierry Mugler-estélyit viselt.

Sajnos villantott az este folyamán, de az érdekes dekoltázsrész, az ezüst karkötő, illetve Louboutin-cipellők tökéletesen mutattak rajta. Akárcsak egy igazi angyal!

La Dolce Vita-premier – 2010

A La Dolce Vita a Római Filmfesztivál során debütált, Eva először egy Atelier Versace-ruhát választott, de a szombati megjelenésen már Gucciban vett részt. Egyszerű ékszerek, minimális smink, mégis szinte ragyog!

MTV Fashion Rocks koncert – 2006

Fekete csizma, harisnya, miniszoknya, egy díszes öv és egy egyszerű fehér top – Eva megjelenése egyszerű, de tökéletes, a piros retikül pedig hab a tortán! Egyszerűbb rendezvényeken, de akár bulikban is megállná a helyét ez az összeállítás, a sminkje pedig pazar volt.

Vanity Fair Oscar Party – 2011

Eva Mendes a Fekete hattyú című mozifilmből nyerte az inspirációt a ruhához. Egy különleges szabású Donna Karan-, tüllszoknyás ruhát választott a 2011-es Vanity Fair-Oscar-partira, ami igazán aranyos. Hozzá egy fekete Casadei-cipellőt választott.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

AngloMania Costume Institute Gala – 2006

Május elsején, a New York-i Metropolitan Museum of Artban került megrendezésre a nagyszabású gála, amelyre Eva meglehetősen ódivatúan öltözött. Bár a dekoltázsa minden férfi szemet meggyönyörködtetett, minket a gallérkája már kevésbé – tulajdonképpen ez az, ami borzalmassá teszi a ruhát, a kiegészítőkkel nincs gondunk.

CA BOOM: Opening Night Extravaganza – 2004

A Santa Monica-i Civic Auditoriumban megrendezett esten Eva egy feltűnően függönyszerű ruhát öltött magára, amelyben elveszett egyébként tökéletes alakja. Nemcsak öregítette, de olyan érzést kelt bennünk, mintha egy hawaii útról tért volna vissza.

Designer Roberto Cavalli Hosts Fashion Fete – 2002

November elsején került megrendezésre Roberto Cavalli egyik nagy sikerű partija, ahol a legtöbb A-listás sztár megjelent. Eva ekkor még nem számított nagy névnek, talán a divatérzéke sem fejlődött ki, de az biztos, hogy nem nézett tükörbe, mielőtt elindult. Ez a leopárdokkal díszített „öltözet” úgy fest, mint egy hálóköntös!

18. éves GLAAD-gála – 2007

Húszas évekbeli jósnőhöz hasonlít ebben a ruhában leginkább, valószínűleg útközben az egyik kukából halászta ki ezt a göncöt, amelyen több a szín, mint a festő palettáján. Abszolút leszavazzuk!

MTV VMA sajtószoba – 2004

Eva valószínűleg elaludt a szoliban, a ruha szinte eggyéolvad az arcával, előnytelenek a kiegészítők, a karja kétszer belefér a ruciba, és hogy illik a képbe a tüllös farmerszoknya? Fogjuk a fejünket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek