Starity

Ashley Tisdale el van ragadtatva az eljegyzésétől

2013. augusztus 27. 18:06   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy ismeretlen forrás szerint Tisdale alig tudott várni, hogy elmondhassa a nagy hírt a barátainak és családjának.

hirdetés
Ashley Tisdale el van ragadtatva az eljegyzésétől

A Twitter közösségi oldalon osztotta meg a nagyvilággal, hogy barátja, Christopher French az Empire State Building 103. emeletén kérte meg kezét. „Életem legjobb estéje. A világ tetején voltunk.”

„Ashley mindenkit felhívott azután, hogy megtörtént az eljegyzés, hogy elmondhassa a nagy hírt” – nyilatkozta egy bennfentes az amerikai Star magazinnak.

A 28 éves sztár láthatóan nem vesztegeti az idejét, hogy megtervezze esküvőjét. A lista élén álmai ruhájának megtalálása szerepel a nagy napra.

„Ashley-nek már vannak ötletei a tökéletes ruhát illetően. Nagy esküvőt akar egy szikla szélén. Vőlegénye, Christopher segíteni szeretne minden apróság megtervezésében” – árulta el a bennfentes.

A kétplatinás eljegyzési gyűrűjét Manhattan utcáin mutatta meg először. „Köszönöm, srácok, az összes jókívánságotokat. Nagyon sokat jelent nekem. Annyira hálás és izgatott vagyok” – üzente családjának és barátainak, akik kifejezték gratulációjukat.

A páros tavaly decemberben ismerkedett meg, nem sokkal azután, hogy Ashley véget vetett Scott Speerrel való, se veled, se nélküled kapcsolatának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek