Starity

Dögös ausztrál apák a sztárvilágból

2013. augusztus 30. 11:11   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vegyük például Chris Hemsworth színészt, nem gondoltuk volna róla, hogy lehetne ennél is vonzóbb, de igazán szívdöglesztő, ahogyan kislányát tartja karjaiban. Hasonlóképpen vélekedünk a Mentalista sztárjáról, Simon Bakerről is aki már háromszoros édesapa, de lássunk most rajtuk kívül még öt híres ausztrál celebpapát!

hirdetés
Dögös ausztrál apák a sztárvilágból

Simon Baker

Az 1980-as években kezdte a pályáját, akkor még Simon Baker-Denny néven. Azóta remek karriert sikerült építenie, hiszen saját sorozata van és számos nagy alkotásban is feltűnt. Bakert a felesége, Rebecca Rigg és három gyermeke Stella, Harry és Claude támogatta, amikor csillagot kapott 2013 februárjában a Hírességek sétányán.

Chris Hemsworth

Karrierjét még Ausztráliában kezdte az Otthonunk sorozattal, mára viszont már Hollywood egyik leghíresebb és legtehetségesebb színészének lehet tekinteni. Chris gyakran látható kezében aranyos lányával, India Hemsworth-szel, aki 2012. május 11-én jött a világra.

Keith Urban

Ausztráliában kezdte a karrierjét, 1991-ben kiadott egy albumot, ezt követően költözött az Államokba, majd a 2006-os hollywoodi rendezvényen, a G'Day-en találkozott Nicole Kidmannel, akivel azóta is házasok. Keith és Nicole büszke szülei lányaiknak, Sunday Rose-nak és Faith Margaretnek.

Guy Sebastian

Karrierjét az első Australian Idol című ausztrál tehetségkutató műsornak köszönheti, a későbbiekben pedig ő maga volt az egyik mentor az ausztrál X Factorban. Jules Egannel 2008-ban házasodtak meg 8 évnyi együttlét után, 2012-ben született meg első közös gyermekük, Hudson.

Harry Kewell

Focista karrierjét fiatalon kezdte meg több poszton, így szélsőként, középpályásként és visszavont csatárként is bevethető. Harry Kewell és felesége, Sheree Murphy valamint gyermekeik, név szerint Taylor, Matilda és Ruby együtt voltak láthatóak a Myer Spring/Summer divatshow vörös szőnyegén ebben a hónapban, azonban a legfiatalabb családtag nem volt jelen, aki 2012 januárjában született meg és a Dolly nevet kapta.

Kris Smith

Bár ő igazából nem ausztrál, de itt él és dolgozik, így tiszteletbeli ausztrálnak tekinthető. Kris és ex-felesége, Dannii Minogue a szülei a szöszke Ethannek. A páros még Ibizán ismerkedett össze, 2010-ben jelentették be, hogy közös gyermeküket várják, a kisfiú 2010 augusztusában jött a világra.

Hugh Jackman

Hugh Jackman karrierjét leginkább az X-Men-filmeknek köszönheti, ám számos lenyűgöző filmben volt még látható. 1995-ben ismerkedett meg feleségével, Deborra-Lee Furness-szel, akivel 1996-ban házasságot kötött. Két gyermeket adoptáltak, ők Oscar Maximilian Jackman, aki 2000. május 15-én született, és Ava Eliot Jackman, aki 2005. július 10-én látta meg a napvilágot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek