Starity

Így lazítottak nyáron a Jóban rosszban sztárjai

2013. augusztus 30. 11:11   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban rosszban című sorozat színészei a négyhetes nyári szünidejük alatt számok helyen nyaraltak, bár voltak, akik Magyarországot választották, hogy kikapcsolódhassanak.

hirdetés
Így lazítottak nyáron a Jóban rosszban sztárjai
Fotó: TV2

Pár hete jelent már meg cikk arról, hogy Szabó Zsófi és barátnője Sarka Kata a Balatonon nyaraltak, ám a sorozat Bettyje nemcsak „magyarország tengerét” választotta úticéljául, Cipruson is lazított, ahova állítólag kedvese, Nagy Tamás Grande is elkísérte.

Zsófi mellett a sorozatból jól ismert Fábián Anita Tunéziában volt kislányával, Madár Veronika Horvátországban süttette hasát, Ripka Kálmán Angliába utazott, Szaksz Gabi Rodoszon nyaralt, Kedvek Richárd, a sorozat piszchiátere Olaszországba jutott el, míg Posta Lajos és Juhász Adrienn Magyarországot választották.

„Richárddal [Vera férje] Horvátországban voltunk a nyáron. Rab sziget csendesebb felét választottuk, nem akartunk feltétlenül nagy nyüzsgést magunk körül. Inkább pihenésre és egy kis romantikázásra vágytunk. Nagyon jól sikerült” – mesélte a TV2-nek a Jóban rosszban Gyöngyije.

Bezerédi Szilárd, azaz Kedvek Richárd a nyaralás alatt sem feledkezett meg a mozgásról: „Milánó az egyik kedvenc városom, rendszeresen látogatok oda. Már az első alkalommal magával ragadott a szellemisége, és azóta rengeteg pozitív élmény köt hozzá. Idén egy baráti társasággal voltunk és hatalmasat buliztunk. Horvátországban is többször jártam már, de ott valahogy mindig sportosabbra sikerül a pihenés. Sokat bicikliztem, futottam.”

Nemcsak a színész, de Zsófi is szeret sportolni, így nála is folytatódott a napi edzés, míg Cipruson nyaralt.


Fotó: Facebook


Fotók: TV2

A Jóban rosszban színészeinek mostantól nem lesz sok idejük a nyaralásra, ugyanis a sorozat nemrég elkezdődött, így heti hat napot kell majd dolgozniuk, hogy szórakoztathassák a nézőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek