Starity

Sztárok és eljegyzési gyűrűik

2013. augusztus 29. 21:09   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk első részében bemutatunk 10 olyan sztárt, akiknek már megkérték kezüket, és láthattuk eljegyzési gyűrűiket. Lássuk őket!

hirdetés
Sztárok és eljegyzési gyűrűik

Teresa Palmer

Teresa Palmer színésznőt Mark Webber 2013 augusztus elején jegyezte el, és már azt is lehet tudni, hogy a jegyes pár első közös gyermeküket várják.

Teresa az Instagram-profilján is megosztotta a gyűrűt. „Most kaptam ezt a gyönyörű gyűrűt. A gyémánt gyűrű arannyal van bevonva, rózsakvarc kristállyal. Szívem köve. Pontosan nekem való.”

Perrie Edwards

Perrie Edwards 2013 augusztusában mutatta meg eljegyzési gyűrűjét a One Direction: This Is Us világpremierjén, melyet a One Direction egyik énekesétől, Zayn Maliktől kapott.

Katherine Heigl

Katherine Heigl ezt a háromkarátos, körte alakú eljegyzési gyűrűt viseli, melyet Ryan Ryan tervezett. 2006 júniusában kérte meg a kezét Josh Kelley. Az ékszerben megtalálható a színésznő édesanyjának eljegyzési gyűrűjéből egy kő.

Eva Longoria

Az NBA-sztár,  Tony Parker 2006 decemberében kérte meg a kezét a Született feleségek sztárjának. A több mint 32 millió forintra becsülhető gyűrű négykarátos, az oldala smaragdberakással készült Jean Dousset által.

Jennifer Aniston

Justin Theroux kérte meg a Jóbarátok sztárjának kezét még 2012 augusztusában, a gyűrűt pedig először még a tavalyi év októberében láthattuk, amikor a páros Santa Fén töltött egy hétvégét.

Fergie

Háromévnyi együttlét után kérte meg Fergie kezét Josh Duhamel 2007 decemberében ezzel a klasszikus gyémánttal. Fergie jelenleg első kisbabáját hordja a szíve alatt, nevet is váltott – felvette férje nevét –, Josh pedig majd kiugrik a bőréből.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon kezét Jim Toth kérte meg 2010 decemberében. Egy négykarátos gyűrűvel ajándékozta meg a színésznőt.

Britney Spears

Első eljegyzési gyűrűjét a pophercegnő 2004-ben kapta  Kevin Federline-tól. Az ékszer ötkarátos volt dubla sávval.

Miley Cyrus

Az egyre inkább botrányairól híres ex-Disney-csillag kezét Liam Hemsworth ausztrál színész kérte meg ezzel a 3,5 karátos darabbal, melyet Neil Lane tervezett.

Kate Hudson

Kate és barátja,  Matthew Bellamy 2011 áprilisában a Tonight műsorban osztották meg a rajongókkal az eljegyzésükkel kapcsolatos híreket. A több mint 43 millió forintra becsülhető smaragd-gyémánt gyűrűt ekkor mutatta meg a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek