Starity

A Paramore énekesnője is kiakadt Miley Cyrus seggrázásán

2013. augusztus 29. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus pár napja sokkolta a világot botrányos magatartásával és viselkedésével, ez a jelenet pedig több sztárt is meglepett. Hayley Williams szerint faji kérdésről van szó.

hirdetés
A Paramore énekesnője is kiakadt Miley Cyrus seggrázásán

Vasárnap került megrendezésre az idei MTV Video Music Awards, melyre rengeteg sztár volt hivatalos, köztük Miley Cyrus is, akitől még mindig hangos a világháló.

A fiatalok viccet csináltak belőle, de Adam Lambert és az egykori Disney-csillag hűséges rajongói kiálltak mellette, nemrég pedig Hayley Williams is véleményt nyilvánított.

„Úgy fest, hogy az emberek többségénél a nevetséges viselkedése, a botrányos tánca és a szerelése volt a fő téma. Én igazából a faji vonatkozáson akadtam fenn. Miley egy olyan kultúra elemeit használja színpadi kiegészítőként, ami nem a sajátja, és őszintén szólva, engem ez zavart leginkább. Azt hiszem, valaki elmagyarázhatná neki ezt a faji kérdést. Én nem leszek az, aki más előadóművészeket vádol rasszizmussal, nem megyek el odáig. Véleményem szerint egy kissé érzéketlen annak ellenére, hogy fekete nők is voltak vele a porondon, de őket inkább kellékeknek állították be, mint bármi másnak. Ettől kényelmetlenül éreztem magam. Úgy gondolom, Miley egy fiatal lány, aki most próbál tapasztalatokat szerezni és új dolgokat kipróbálni, és ebbe beletartozik a féktelen bulizás és az olyan dolgok viselése, amik másokat kellemetlenül érintenek, de engem ez érdekelt a legkevésbé. Ez a része annyira nem zavart.” – hallható abban a telefonos interjúban, amit a minap publikáltak.

Az ősszel stúdióba vonuló és új dalokkal készülő frontasszony egyébként csak Justin Timberlake és az 'N Sync miatt követte nyomon a díjátadót, de mivel Miley nyitotta az éves eseményt, az ő produkcióját is megnézte. Minden bizonnyal az énekesnő riszálását és mozgását tudja be más kultúrák tulajdonának, és ha jobban megnézzük a felvételt, talán igazat is adhatunk neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek