Starity

Megjelent Taylor Swift első dala új albumáról

2010. augusztus 19. 22:10   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben megjelent Taylor Swift első dala az októberben megjelenő albumáról. Mesélt a dalról és a videoklip forgatásáról is.

hirdetés
Megjelent Taylor Swift első dala új albumáról

Taylor Swift Speak Now című albuma október 25-én kerül a lemezboltok polcaira. Az album első száma a Mine címet kapta. A dal természetesen a szerelméről szól, de más értelemben: a szerelme előli menekülésről.

„Ez most egy új tendencia. Azért foglalkozom ezzel a témával (a meneküléssel), mert amikor valaki szerelembe esik, és lehetősége van egy kapcsolatra, akkor általában inkább elmenekül. A dal egyfajta kivételt jelent, hogy megtalálhatod azt az embert, aki megtanít hinni a szerelemben, és megmutatja, hogy működhet a dolog.” – nyilatkozta a fiatal énekesnő.

A videoklipről is mesélt: „A klipet Portlanden forgattuk – ez az eddigi leggyönyörűbb hely, ahol jártam. Csodálatos volt, teljesen beleszerettem. Ha megöregszem és ősz lesz a hajam, itt szeretnék élni. Lenne egy házam, és egész nap nyakékeket készítenék. És sok-sok macskám is lenne.”

A videoklip ugyan még nem jelent meg, de valószínű, hogy nemsokára felkjerül a világhálóra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek