Starity

Taylor Swift és Harry Styles együtt bulizott a VMA után?

2013. augusztus 29. 16:04   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift és Harry Styles együtt bulizott az MTV Video Music Awards after partyán. Úgy látszik a két híresség kibékült.

hirdetés
Taylor Swift és Harry Styles együtt bulizott a VMA után?

Taylor Swift híres pasifaló, így nem meglepő,hogy a tini lányok bálványa Harry Styles is megvolt neki. Ám a szakítás után nem nagyon szimpatizáltak egymással, viszont úgy látszik, az MTV VMA után tartott afterpartin mégis összehozta őket a sors.

A vasárnap megrendezett díjátadón rendesen szívták egymás vérét, mivel Taylor is beszólt Harrynek, amikor a legjobb női videóért járó díjat vette át, majd Harry Rihannával beszélte ki a szőkeséget. De úgy látszik, az afterpartira elfelejtették a sok bonyodalmat és problémát, ami kettejük között történt és még egy közös képre is készek voltak összeállni.

Ennek egyik oka lehetett Ed Sheeran is, ki többször is elmondta, hogy mindkettejüket imádja és nem fog közülük választani, inkább kibékítené a két énekest. A másik ok, pedig az alkohol lehet, hiszen mint tudjuk, Harry nem veti meg a piát, ha bulizásról van szó, és nyilván jó társaságban és kikapcsolódás céljából Taylor sem utasít vissza egy-két pohárkát.

Bármi is legyen az oka, csoda, hogy a két híresség ennyi minden után hajlandó volt egy képen kedvéért újra összejönni. Lehet, hogy egy új kezdet és barátság elé nézünk, vagy miután kijózanodtak, újra kezdődik a harc?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek