Starity

Joshua Jackson új sorozatban kapott szerepet

2013. augusztus 30. 07:07   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemsokára új szerepben láthatják a Rejtély sorozat rajongói Joshua Jacksont is. A Showtime leszerződtette legújabb sorozatához.

hirdetés
Joshua Jackson  új sorozatban kapott szerepet

A Dawson és a haverok, illetve a Rejtély sorozat sztárja, Joshoa Jackson a Showtime legújabb sorozatában kapott szerepet. A vadonatúj széria címe The Affair, premierjének időpontjára még egyelőre nem derült fény, de minden bizonnyal csak 2014-ben láthatjuk majd.

Eddig Ruth Wilsont, Maura Tierneyt és Dominic Westet tudjuk, hogy már leszerződtették a The Affairhez. A Rejtély Peterje most egy Long Island-i négygyermekes apukát fog alakítani, aki kapcsolatba bonyolódik egy éppen gyászoló férjes anyukával, Allisonnel. A sorozat története róluk fog szólni, és az ő kapcsolatukról.

Érdekesség, hogy a Rejtély sorozat Oliviája, Anna Torv is szerepet kapott egy hason témájú sorozatban, amit az HBO fog vetítetni. Mind a két sorozat műfaja úgynevezett kapcsolati dráma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek