Starity

Totálkár: két kocsival ütközött Kylie Jenner

2013. augusztus 30. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 16 éves Kylie Jenner – a Kardashian klán legfiatalabb tagja – nemrégiben kapott a születésnapjára egy hatalmas autót, ám szülei bizonyára megbánták, hogy ezzel lepték meg: a kocsi totálkáros lett.

hirdetés
Totálkár: két kocsival ütközött Kylie Jenner

A vadiúj Mercedes-Benz-terepjáró összesen 18 napot élt meg – Kylie Jenner ennyi ideig tudta kordában tartania a kocsiját, holott már a realityshow-jukból is kiderült, hogy ki nem állhatja a KRESZ-t, a szabályokat kikerüli és többször meg is büntették már. Szerencsére a páncélozott kocsiban nem lett semmi baja Kylie Jennernek, akiért szülei halálra aggódtak, ám annyi biztos: a közeljövőben nem fog kormány mögé ülni.

Az autó egy Toyotának ment neki, amely aztán összezúzott egy Subaru kisteherautót is. A Kardashian család tehát csalódott Kylie-ban, nagy reményeket fűztek a lány vezetési képességeiben, hiszen Kourtney Kardashian nem egyszer posztolta Twitter-profiljára, mennyire szorít a lánynak, hogy mihamarabb jogosítványa legyen.

„Nézzenek oda! Kylie-nak jogosítványa lett! Milyen nagy az én pici húgom! Gratulálok!” – posztolta Kourtney augusztus 12-én.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek