Starity

Courtney Love Lana Del Reyjel bulizott

2013. augusztus 30. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy évvel ezelőtt dolgozta fel Lana Del Rey a Nirvana Heart-Shaped Box című nagy sikerű dalát, mely közel hozta a két énekesnőt egymáshoz.

hirdetés
Courtney Love Lana Del Reyjel bulizott

Courtney Love igen ritkán ad lehetőséget egy-egy előadónak arra, hogy feldolgozza elhunyt férje, a legendás Kurt Cobain nótáit – ezzel szemben nemrég Jay-Z is engedélyt kapott arra, hogy feldolgozza a Smells Like Teen Spiritet. Alig egy évvel ezelőtt pedig Lana Del Reynek adatott meg a lehetőség, miszerint szabadon feldolgozhatja a Heart-Shaped Box című Nirvana-dalt, melynek az énekesnő rendkívül örült is. Ekkor kezdődött Courtney és Lana barátsága, mely napjainkig is tart, hiszen a tegnapi nap folyamán is együtt buliztak.

Kétséges, hogy Lana egy évvel korábban tudta volna, hogy miről szól a nagy sikerű Cobain-szerzemény, mivel Courtney világosította fel az énekesnőt, miszerint elhunyt férje, az ő vaginájáról dalolt röpke 20 évvel ezelőtt, de kétségkívül közel hozta őket egymáshoz ez a dolog.

Egyelőre nem tudni, hogy a közös bulizásnak lesz-e folytatása, ám a Hole és Courtney rajongói bíznak benne, ugyanis az énekesnő hamarosan megjelenő új albumán dolgozik és mint tudjuk, nemréiben egy fantasztikus nótát készített a Fall Out Boyjal is.

Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek