Starity

Miss Supranational: Szigethy Anett a legtehetségesebbek között

2013. augusztus 30. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazánkat képviselő Szigethy Anett bekerült a legjobb tíz közé a Miss Supranational szépségverseny Miss Talent háziversenyén.

hirdetés
Miss Supranational: Szigethy Anett a legtehetségesebbek között

Augusztus eleje óta Fehéroroszországban javában zajlik a felkészülés a gálára, ez alatt viszont már számos különdíjat kiosztottak a versenyzők között. A legelegánsabb lány Svédország küldöttje lett, a legkedvesebbnek a Fülöp-szigetek versenyzője bizonyult, a Miss Fotogén címet a Puerto Ricó-i lány kapta meg, a legjobb modell pedig Miss Moldova lett.

A legtehetségesebbnek Malajzia delegáltja, Nancy Markus bizonyult a napokban megrendezett Miss Supranational Talent háziversenyen, aki énekes és táncos produkciójával nyűgözte le a zsűrit. A második, illetve a harmadik helyet Kamerun és az amerikai Virgin-szigetek küldöttjei foglalták el.


A harmadik helyezett, a győztes, Miss Malajzia és Kamerun képviselője, aki a második helyet foglalhatta el a Miss Talent versenyen.

Viszont ebben az évben először, a hazánkat képviselő Szigethy Anett a tíz legtehetségesebb versenyző közé került produkciójával, végül pedig a hatodik helyen végzett.

A legjobb tíz között még ott van Puerto Rico, Ausztrália, Hollandia, a Fülöp szigetek, Guadeloupe és Srí Lanka legszebb lánya is. A zsűriben helyet foglalt a 2010-es Miss Supranational, Karina Pinilla is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek