Starity

Megérkezett Selena Gomez új filmje

2013. augusztus 30. 15:03   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez új filmje, a Getaway nagy kihívás volt számára. A cikkben megtudhatjátok, hogy miért.

hirdetés
Megérkezett Selena Gomez új filmje

Az első vetítés augusztus 26-án volt Los Angeles-ben, ahol természetesen a szereplők vörös szőnyeges bevonulása, az autogramosztás, valamint a mini sajtótájékoztató sem maradhatott el. Az ifjú énekes/színésznő, Selena Gomez, aki mellesleg világ körüli turnéja kellős közepén tart, csodásan festett a premieren. Az elszánt újságírók persze kifaggatták a filmről.

„Nagyon élveztem ezt az egészet, és hihetetlen nagy kihívás volt ez számomra, mert ehhez hasonló akciófilmekben egyálatlán nincs tapasztalatom. De szeretem a kihívásokat, ezért örömmel belevágtam. A nézők számára az általam megformált karakterről az első benyomások a következők lehetnek: ő egy igazán belevaló, vagány csaj, aki nem retten meg semmitől, és pillanatok alatt bonyolult számítógépes kódokat tör fel és egyéb mechanikai kütyükhöz is profi szinten ért. Na, hát ez az, ami én nem vagyok. Én az a tipikus lassan vezető, megfontolt lány vagyok, aki kerüli a bajt. De a film kedvéért kénytelen voltam beletaposni a gázpedálba és száguldani. Ezért volt különösen nehéz beleélni magamat a szerepembe, mert teljesen különbözünk egymástól. De szerintem az ilyen munkáktól fejlődik és tanul az ember. Nagy élmény volt számomra a forgatás, hihetetlenül izgalmas egy ilyen. Örülök, hogy a részese lehettem”nyilatkozta Selena.

A film főszereplője Ethan Hawke, aki Brent Magna autóversenyzőt alakítja és akinek elrabolják gyönyörű feleségét, Leanne-t (Rebecca Budig), és megfenyegetik, hogyha nem teljesíti, amit az emberrablók követelnek, akkor megölik őt. A kétségbeesett férj azonnal felesége megmentésére siet – az utasításokat egy hang közli vele az autó hangszóróján keresztül.

Útközben a férfi találkozik a vagány és leleményes lánnyal, Kiddel (Selena Gomez), aki számítógépes hackerként ismert, és együtt indulnak az asszony megmentésére.

Ethan Hawke így nyilatkozott kolléganőjéről: Selena Gomez egy rendkívül tehetséges, fiatal hölgy, aki kora ellenére rettentő sokat letett már az asztalra. További sikereket kívánok neki és megtiszteltetés volt együtt dolgozni vele.”

A filmben többek között feltűnik Jon Voight, Angelina Jolie édesapja is, aki az emberrablók irányítóját alakítja. A film a jelek szerint hatalmas siker lesz, és reméljük mihamarabb a hazai mozikban láthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek