Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Shenae Grimes

2013. augusztus 30. 19:07   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai színésznő a képernyőkön mindig tökéletesen teljesít. Nem mindig van ez így a való életben, ugyanis színésznőnk néha mellényúl ruhaválasztását illetően.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Shenae Grimes

Shenae Grimes neve a hazai közönség számára inkább a Beverly Hills 90210 spin-offjából, a 90210-ből lehet ismerős, ahol Annie Wilsont alakítja.

A 90210-es lányok közül talán az ő karrierje indult be leginkább, ugyanis szeptemberben érkezik legújabb filmje, a Sugar. Az egyre magasabbra törő lánynak azonban kell még tanulnia a divatról – néha úgy tud kinézni, mintha szó szerint a kukából vagy szennyesből ásta volna elő ruháit. Cikkünkben bemutatjuk az öt legjobb és legrosszabb ruha-összeállítását, kezdve a legjobbakkal.

Sikoly 4-premier L.A (2012)

Shenae egy zöld, flitteres Manish Arora felsőt viselt, amit egy fekete All Saints Lorinna-szoknyával párosított. Kiegészítőknek Bing Bang-ékszereket és egy Vivienne Westwood- platform magassarkút választott. Egyszerű, de nagyszerű!

St. Jude Gyermekkórház jótékonysági est (2010)

Shenae ezt a gyönyörű csipkés ujjú ruhát egy jótékonysági esten viselte, méghozzá a St. Jude Gyermekkórház estjén. Színésznőnk ebben a Helmut Lang-ruhában jelent meg, melyben csak úgy ragyogott. Bőrszínű cipője is jó választás volt.

CW Upfronts (2009)

A gyönyörű színésznő ebben a csodálatos egyberészes fehér ruhában vonult végig a CW Upfrontson, amelyet saját maga is tervezett. A ruha merész hátkivágása, még szexibbé teszi a fiatal színésznőt. Fekete magas sarkúja és egyszerű sminkje csak dobott a ruhán. Elfogadnátok egy általa tervezett ruhát, nem igaz?

Entertainment Weekly Pre-Emmy Party (2012)

2012-ben Grimes kiasszony is részt vett az EWPE-partin, ahol egy gyönyörű, csipkés Stylestalker-ruhát viselt. Cipőjét a Valentino kollekciójából választotta.

Live in Pink (2012)

Kedvencünk ezt a Giuliana Rancic–LOFT-párosítást a 2012-es Live in Pink eseményre vette fel. Rózsaszín áttetsző csipkés felsőjéhez fekete blézert és fekete bőrszoknyát választott. Kiegészítőnek egy hosszú nyakláncot és egy fekete Jerome C. Rousseau Orner- pántos szandált választott.

Golden Globe Instyle After Party (2013)

Shenae az idei Golden Globe-on ebben a gyönyörű, fekete, csipkézett aszimmetrikus ruhában jelent meg. Ezüst karkötői, arany nyaklánca és a fekete cipője remek választás volt a ruha mellé. Csak úgy ragyogott az esten.

MuchMusic Video Awards (2012)

Shenae egy fekete Amanda Lew Kew-ruhában jelent meg a díjátadón, ahol igazán kitett magáért, mert minden szem rá szegeződött. Az alul, kétoldalt kivágott ruha igazán jó választás volt a számára. Ruháját ékszerekkel és egy tüskés arany-fekete magassarkúval dobta fel.

Legrosszabb ruha-összeállítások:

CFDA Fashion Awards (2011)

A 90210 színésznője egy Rebecca Taylor-fűzőt és egy fekete nadrágot választott a vörös szőnyegre. A ruhával nem vagyunk megelégedve, ugyanis csodás alakja teljesen elveszett benne. Amik még rosszabbá teszik a ruhát, azok a nagy téglák a lábán.

Nylon Party (2010)

Ez a Levi’s minifarmer és az a felső egyszerűen undorító, ami még rosszabbá tette a megjelenését, az a valami, amit magára tett. Értjük mi, hogy nagy kaland egy dzsungelbeli expedíción részt venni, de legközelebb a zsákmány bőrét ne nyúzzuk le, oké?!

Valentino: The Last Emperor L.A (2009)

Shenae Grimes volt a meglepetés-résztvevő a Valentino: The Last Emreror premierjén. A színésznő egy fekete, díszített, kissé bő Alberta Ferretti-ruhát választott, amelyben teljesen elveszett és öregíti is.

Vogue Party (2009)

Sok ember meglepődött, mikor Shenae Grimes megjelent a Vogue partiján 2009-ben. Színésznőnk a Phillip Lim Resort 2010-es kollekciójából választotta ezt a fehér pöttyös ruhát, amely alatt látszott melltartója is,

InStyle Magazine Summer Soiree (2009)

A 90210 sztárja megjelent az Instyle magazin Summer Soiree partiján 2009-ben, ahol ezt a cipzáros ujjú, kék Isabel Lu-ruhát viselte. A ruha ujjai valami fertelmesek, de a Miu Miu-magassarkúja és Kotour-táskája irigylésre méltó.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek