Starity

Így nyaraltak a Barátok Közt sztárjai

2013. augusztus 31. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindennek vége lesz egyszer, ahogy a Barátok közt sztárjainak nyaralásainak is. A rajongók megnyugodhatnak, újra elkezdődtek a forgatások!

hirdetés
Így nyaraltak a Barátok Közt sztárjai
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A napokban már beszámoltunk arról, hogyan töltötték a nyarat a TV2 csatorna sztárjai, most lássuk, a Barátok közt szereplői merre tekeregtek szabadidejükben!

Gyebnár Csekka, aki a sorozatban Gizit alakítja, az Egyesült Államokban vendégeskedett párjával, akiket a rokonok hívtak meg. Erről a Blikknek számolt be; imádja a színházat, a Broadwayt, és bármikor szívesen visszatérne a kontinensre.

Bartha Krisztián, azaz Seprenyi László Csehország fővárosába, Prágába vette az irányt, miközben Mérai Judit Horvátországban nyaralt családjával. Nyári Dia sem tétlenkedett a nyár folyamán, a Hannát alakító színésznő Máltán pihente ki a forgatás fáradalmait, Munkácsy Kata viszont az országon belül maradt: a jól megszokott Balatont választotta.

„Szerencsére pont a negyvenfokos hőséget fogtuk ki, úgyhogy a nyaralás nagy részét a vízben töltöttük. Ellátogattunk a siófoki kilátóba, és egész héten finomakat ettünk, ittunk, igazán a pihenésről szólt ez a pár nap” – mondta Kata, aki eredetileg Olaszországban nyaralt volna, ám párja munkabeosztása ezt nem engedte meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek