Starity

Legszebb és legrosszabb ruhákban: Crystal Reed

2013. augusztus 31. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk e részében a csodálatos színésznő, Crystal Reed stilusát és öltözeteit vesszük szemügyre!

hirdetés
Legszebb és legrosszabb ruhákban: Crystal Reed

A Teen Wolf másik szemet gyönyörködtető hölgy sztárja, Crystal Reed általában gyönyörűen szokott mutatni a vörös szőnyegen, de most nemcsak a legszebb, de a legrosszabb öltözeteit is bemutatjuk!

Legjobb ruha-összeállitások:

2013 MTV Movie Awards

Crystal remekül eltalálta a rendezvény stílusát, hiszen elég elegánsan öltözött fel: egy Zac Posen-ruhát viselt, Valentino egyik mesés kistáskájával, valamint egy Oscar Tiye-cipőt és Neil Lane ékszereit vette fel kiegészítőként. Kivetnivalót talán csak hajstílusa enged, hiszen láttunk már jobbat is!

2012 Teen Choice Awards

Ezen az eseményen több divatkritokus is megdicsérte Crystal divatérzékét, hiszen remekül párosította össze a Marchesa-ruhát és az egyedi Stuart Weitzman-cipőt. Emellett hajviselete is eleganciát sugárzott.

2013: A magányos lovas premierjén

A Disney legújabb filmjének premierjére is csodálatosan öltözött fel Ms. Reed, hiszen egy mesés Ted Baker-ruhát viselt, amihez Liv Haley-fülbevalókat, Aviva Rose-gyűrűt és egy Julieri-karkötőt vett fel kiegészítőnek. Hát nem nagyszerű?

2010: 7., éves Teen Vogue Hollywood Party

Talán 2010 egyik legjobb ruha-összeállítását láthattuk a 7. Teen Vogue rendezvényen Crystal részéről, hiszen a legtöbb, magazinok által öszeállított „legjobban öltözött” cikkben is szerepelt. Ezt a nagyszerű overált, amit Michael Kors készített, valamint bronzszínű cipőket viselt, amik passzoltak a kezeslábashoz.

2013 Comic-Con Party

A legutolsó ruha, amit bemutatunk, talán az egyik legszebb volt a Comic-Conon. Crystal a Bec & Bride téli kollekciójából választotta ki ezt a fehét ruhát, ami nagy sikert aratott, valamint vette fel hozzá Manolo Blahnik egyik cipőjét és LK Bennet-táskáját.

Legrosszabb ruha-összeállítások:

2012 Songbirds „Miss Me” Album Release Party

Ezen az eseményen nem Crystal remek ízlése, inkább szörnyű ruhája döbbentette meg a közönséget, hiszen láttunk már szebb See by Chloe-ruhát, valamint Ela-táskát is. A ruha kövérebbé tette az egyébként csinos alakú lányt, valamint kissé bohém stilusú is volt, ami nem áll jól a szinésznőnek.

2011 Teen Choice Awards

Ugyan ezen a dijátadón nyerte meg első díját a Teen Wolf stábja, de a kritikusokat nem győzte meg a ruha, amit a sorozat főszereplője magára húzott. Túl sok a rojt a Lavin-ruhán, valamint a lány haját is össze lehetett volna fogni szebben. És azok a tollak! Majd legközelebb, Crystal, majd legközelebb!

2012 The First Project – 3. gála

Ezen a gálán sem nyűgözött le mindenkit Reed ruhája, ugyan volt, akinek tetszett. Az biztos, hogy a Gabriela Cadena-ruha kissé túlméretezte Crystal csípőjét, valamint a hajával is kezdhetett volna valamit. Emellett Norman Silverman- és Le vivan-ékszereket viselt.

2013 Teen Choice Awards

Úgy látszik, csak a 2012-es TCA volt szerencsés Crystal számára, hiszen ebben az évben meghökkentő volt az összeállítása. Egy Carolina Herrera-ruhát, valamint LK Bennett-cipőt párosított a szinésznő, ami alapjában véve még nem is annyira rossz, leginkább a kezeslábas viszi a prímet.

2011 Ronald McDonald For Good Times „19th Annual Halloween Carnival”

Ugyan Crytal öltözéke nem volt annyira rossz, de azért a legjobban öltözött kategóriát sem érte el. A nadrágja megint csak megnagyobbítja az egyébként vékony csípőt, valamint az egész öltözék egy kissé kislányosra sikeredett. Ennek tetejében a masni a fején is ezt vallja. Mintha Minnie Mouse-t látnánk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek