Starity

Felejtsd el a kávét: parfümben az energia!

2013. augusztus 31. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mindennapos reggeli kávé már a múlté: feltalálták a testre fújható energialöketet!

hirdetés
Felejtsd el a kávét: parfümben az energia!

Nemcsak egy, rögtön két kávéra van szükséged reggelente? Imádod a jeges- vagy tejeskávét, mégis olyan nyúzott vagy, miután felkelsz, hogy nyűgösen készíted el a reggeli energialöketedet? Na, ez már a múlté!

Kutatók olyan különleges, parfümszerű energiát készítettek, amelyből elég néhány fújás, és a koffein a szervezetedbe kerül – mondja az amerikai biokémikus, Ben Yu, aki segédkezett az energiaspray előállításában.

Nincs plusz kalória, csípő, égő, csiklandozó, viszkető érzés, ráadásul nem is misztikus, átlagemberek számára ismeretlen alapanyagokból készült. A 26 éves Yu és partnere, Deven Soni most pénzt gyűjtenek, hogy terméküket szabadalmaztatni tudják, hiszen a bőrre spriccelést követően pár másodpercen belül az kifejti hatását, s állítólag tovább marad tőle éber és aktív az ember, mintha meginna egy csésze kávét.

Egy energiaparfüm körülbelül negyven csészényi kávénak megfelelő koffeint tartalmaz, s a bőrbe beivódva fejti ki hatását. Te kipróbálnád?


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek