Starity

Porig alázták a kritikusok Selena Gomez akciófilmjét

2013. augusztus 31. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerikában péntek óta játsszák a mozik Ethan Hawke és Selena Gomez akciófilmjét, ám kritikai fogadtatása enyhén szólva is hűvösre sikerült.

hirdetés
Porig alázták a kritikusok Selena Gomez akciófilmjét

Ezen a hétvégén nyitott az amerikai mozikban a Getaway című akciófilm, Selena Gomez és Ethan Hawke főszereplésével, ám úgy tűnik, hogy nem aratott osztatlan sikert sem a nézők, sem a kritikusok körében, annak ellenére, hogy a film kedvéért 130 járgányt amortizáltak le.

A legnagyobb filmkritikai gyűjtőportálon, a Rotten Tomatoeson jelenleg 2%-os értékelésen áll a film, a közel száz, eddig beérkezett kritika közül mindössze két szerző találta nézhetőnek az autós akciófilmet.

A legtöbb kritikus a film forgatókönyvét és rendezőjét hibáztatja, mivel a jelenetek egyformák és monoton módon ismétlődnek, ráadásul a gyors vágásra is sokan panaszkodnak. Többen dicsérik viszont Ethan Hawke alakítását, aki a szinte nem létező történet és a nevetséges dialógusok ellenére is képes volt élettel teli és meggyőző alakítást nyújtani.

Ezúttal a nézők véleménye is megegyezik a kritikusokéval, az IMDb nevű moziportálon 3,8-es értékelést kapott a Getaway. Nem meglepő módon a 18 év alatti női felhasználók adták a legmagasabb értékelést a filmre, amit valószínűleg Selena Gomez szereplésével lehet magyarázni.

Selena Gomez annyira viccesen rossz, hogy Miley Cyrus twerkje a VMA-n csak a második legkínosabb előadás” – írja a 7M kritikusa.

A fiatal sztár nemrégiben maga is kifejtette, hogy szeretne jobban játszani, ehhez viszont mindenképpen arra lenne szüksége, hogy jobb filmekben vállaljon szereplést, amikben megmutathatja, mire képes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek