Starity

Douglas Booth nem foglalkozik a kritikákkal

2013. augusztus 31. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színész a Flaunt magazinnak állt modellt és adott interjút nemrég.

hirdetés
Douglas Booth nem foglalkozik a kritikákkal
Fotó: Laurence Ellis

Douglas Booth nevét valószínűleg a Miley Cyursszal közös LOL című film kapcsán ismerte meg a nagyvilág, ám most talán a Rómeó és Júlia legújabb filmadaptációja kapcsán nagyobb sikereket ér majd el és az utálkozó üzenetekkel is alábbhagynak majd, melyekben általában színészi tehetségét titulálják átlagon alulinak.

A 21 éves színészt legutóbb a Flaunt magazinnak sikerült megkaparintania egy fotózás és egy interjú erejéig, ahol a következőképpen nyilatkozott a kritikákkal kapcsolatban: „Megnéztem az IMDb-s üzenőfalamat és valaki valami olyasmit írt, hogy egy birkába is több tehetség szorult, mint belém. Szóval ez volt az utolsó alkalom, amikor felnéztem. Ez nincs jó hatással az emberekre”

Többek között beszélt még a kultikus Shakespeare-műről és Rómeó szerepéről, ebből fakadóan pedig Leonardo DiCaprio is szóba került, akinek nem szeretné lépteit követni a karakterrel kapcsolatban és állítása szerint a két film is sokban különbözik egymástól, de mindenképpen bóknak veszi, hogy egy mondatban említik nevét DiCaprióéval és tiszteli őt karrierjéből és döntéseiből kifolyólag is.

Douglas karrierje egyébként most kezd igazán beindulni, hiszen négy filmje is 2014-re várható, melyek közül kettőt, a Jupiter Ascendinget és a Posht is jelenleg forgatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek