Starity

Cheryl Cole anyja teljesen kiakadt lánya fenéktetoválásán

2013. szeptember 01. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő durva tetoválást újított, ráadásul elég szokatlan helyet talált neki, édesanyja pedig teljesen érthető módon nincs odáig lánya döntéséért.

hirdetés
Cheryl Cole anyja teljesen kiakadt lánya fenéktetoválásán

Cheryl Cole legutóbb is egy tetoválással hívta fel magára a nagyvilág figyelmét, hiszen még februárban lépett színpadra és mutatta be rózsákkal díszített derekát, amit 15 órán át tetováltak. Most pedig még tovább ment, hiszen múlt héten leplezte le az őt tetováló Nikki Hurtad az Instagram-profilján az év eleji testdíszének továbbfejlesztését, ami végül egy igen érdekes helyen, a fenekén folytatódott.

A tetoválás a legtöbbeknél teljesen kiverte a biztosítékot és ezzel az egykori X Factor-mentor édesanyja, Joan Callaghan sem volt másképpen, aki teljes sokkban hívta fel lányát, hogy mégis mi akar lenni ez az egész.

„Tudta, hogy Cheryl még tervezi befejezni a tetoválást, de fogalma sem volt arról, hogy ez mekkora is lesz valójában. Teljesen kiakadt, amikor meglátta a képet még azelőtt, hogy élőben látta volna a tetkót” – mesélte egy bennfentes a Daily Starnak, aki elárulta azt is, hogy egydül Cheryl barátja, Tre Holloway tudott a tervről és ő teljes mértékben támogatta is.

Joan azonban egyáltalán nem biztos abban, hogy lánya jól döntött a tetoválással kapcsolatban, Cheryl viszont hajthatatlan és Twitteren is sok üzenetet hagyott ezzel kapcsolatban: „Az embereknek van joguk kinyilvánítani a saját véleményüket. De személy szerint engem sosem érdekeltek más emberek testrészei” – csiripelte az énekesnő Twitteren.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek