Starity

Bizarr! Csigákkal szépülnek a britek

2013. szeptember 01. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

18 ezer forint, húsz perc, három csiga az arcon: ez a legújabb szépészeti őrület az Egyesült Királyságban.

hirdetés
Bizarr! Csigákkal szépülnek a britek

Egy új bőrápolási őrület söpört végig az Egyesült Királyságban: eredetileg Tokióból indult, de a britek továbbfejlesztették. Mi is a menete? Csigák mászkálnak az arcodon húsz percen keresztül, és voilá: az arcod ragyogóvá válik a csiganyáltól! Menő, nemde?

Diane Gower, a szalon működtetője állítja, a nem éppen szokványos kezelés ára (50 font ~ 18 ezer forint) szinte semmi ahhoz képest, milyen képet kap az ember a tükörben, miután a csigák végeztek a szépítéssel.

Miss Gower szerint a csiganyál olyan fehérjét, antioxidánst és antibakteriális anyagot tartalmaz, amitől a bőr megszépül, a szépülni vágyók pedig egyenesen imádják a terápiát, ugyanis nagyon élvezetes.

Persze nem akármilyen csigákról beszélünk: a nőnek hatvan jószága van, akik egészséges biokajákat esznek. „Ilyeneket nem találsz a kertben!” – mondja Gower, majd hozzáfűzte, minden csigának neve van.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek