Starity

Felszarvazták Harry Pottert — fotó

2013. szeptember 02. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Daniel Radcliffe-nek szarva nőtt és kígyót kergetett: új filmjének munkálatairól mesélt.

hirdetés
Felszarvazták Harry Pottert — fotó

Daniel Radcliffe nemrég fejezte be legújabb filmje, a Horns forgatását, amelyen Joe Andersonnal dolgozott együtt, s pár napja beszámolt arról, hogyan is zajlott a forgatás.

A film már csak azért is ígérkezik nagyon érdekesnek – a két jóképű színészen kívül –, mert Daniel karaktere, Ig Perrish egy napon arra ébred egy részegen átmulatott éjszaka után, hogy szarva nőtt. Ami Daniel számára mégis a legérdekesebb, az, hogy egzotikus kígyókkal forgattak Vancouverben, amelyek elszabadultak.

„Elég durva volt, mind a százat el kellett engednünk a forgatáshoz, de nélkülük nem is távozhattunk. Olyan helyen forgattunk, ahol rengeteg zug és rés volt, szóval a kígyók megszöktek! Félórán át őket kerestük a forgatások után, az utolsó kígyó a tűz köré bújt, hogy melege legyen!”

Dan bevallotta, annak ellenére, hogy a Harry Potter során számos érdekes lénnyel kellett együtt forgatnia, a hüllőket kedveli leginkább, és annyira megszerette őket a Horns munkálatai alatt, hogy egy kétméteres kígyóval mászkált a nyakán, ha épp nem forgatott.

A kétórás filmet, amelyben Juno Temple is feltűnik, szeptember hatodikán mutatják be Kanadában, a Torontói Filmfesztiválon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek