Starity

Eva Longoria fotósra támadt

2010. augusztus 20. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy szerencséje volt annak a lesifotósnak, aki feldühítette a Evát, hogy nem tégla, hanem csak egy cipősdoboz akadt a színésznő keze ügyébe. A fotós ugyanis túl messzire ment a pofátlanságával.

hirdetés
Eva Longoria fotósra támadt

A Született feleségek Gabrielláját nagyon felmérgesítette egy lesifotós.

A 35 éves színésznőt nem nagyon hagyják békén az újságírok, folyton zaklatják, de eddig még ennyire tolakodó paparazzó még nem támadta le.

Eva Longoriát saját házánál zaklatta a szemtelen férfi. A színénsző először normálisan próbált vele szót érteni, de ezzel semmire sem ment, utána közölte, hogy kihívja a rendőrséget, de ez sem érdekelte a fotóst, inkább csak makacsabbul le akarta fotózni a szépséget.

A figyelmeztetés ellenére a férfi egyre tolakodóbban viselkedett. Sok sztár menekül az újságírók elől, de Eva kiállt magáért, és végül annyira felidegesítette a lesifotós a színésznőt, hogy az hozzávágta Chanel cipősdobozát, aztán tényleg értesítette a hatóságokat is,  ám mire a rendőrök kiértek, a férfi már rég elinalt.

Eva nagyon büszke lehet magára, nem sok sztár dobna meg egy lesifotóst cipősdobozzal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek