Starity

Itt a szemkidüllesztés új világrekordere?

2013. szeptember 02. 17:05   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy liverpooli férfi azzal sokkolja le az embereket, hogy durva módon tudja kidülleszteni a szemeit és mindezt azért teszi, mert be akar kerülni a Guinness Rekordok Könyvébe.

hirdetés
Itt a szemkidüllesztés új világrekordere?

Liverpool egyik lakosa, John Doyle nemrégiben azzal szerzett magának hírnevet, hogy a YouTube-ra feltöltött videóiban hihetetlen módon tudja kidülleszteni a szemeit – és a ez nem lett volna elég nekünk, akkor mindezt zenei ritmusra csinálja! A kisfilmet már több ezren tekintették meg, de vajon mi a célja Johnak ezzel a bizarr cselekedettel?

Az angol férfi elmondása szerint addig fog próbálkozni, amíg be nem kerül a Guinness Rekordok Könyvébe. Abban is reménykedik, hogy a jövőben ezzel majd akár egy karriert is csinálhat magának.

„A Guinness Worlds Recordsnak nagyon szigorú kritériumai vannak, ezért nagyon nehéz megfelelnem az előírásoknak – nyilatkozta a netsztár. – Japánban már tulajdonképpen megdöntöttem a világrekordot, mert tizenkét milliméterre tudtam kinyomni a szemeimet, csak sajnálatos módon nem tudtam rögzíteni.”

Vajon hogy pattant ki a liverpooli férfi fejéből ez a nem mindennapi ötlet, hogy megörökítse egyes emberek számára gyomorforgatónak vélt dolgot? John bevallotta, hogy körülbelül két éve annak, hogy elsajátította a szemkidüllesztés „mesterségét”.

„A barátaimnak mutogattam a kocsmában és utána meg már az internetre is feltöltöttem. Hirtelen több százan nézték meg a videót és a megtekintések száma egyre csak nőtt és nőtt és több tucat e-mailt is kaptam.”

Felmerül bennünk az a kérdés, hogy ez a durva mutatvány okoz-e bármiféle fájdalmat neki vagy van-e bármiféle maradandó szemkárosodása. John megnyugtatta a nézőit ezzel kapcsolatban, hogy nincs semmi baja és sosem szokott neki az fájni, ha kidülleszti a szemeit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek