Starity

Visszakövetelik Kondákor Zsófit

2013. szeptember 03. 10:10   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemcsak Tamás atya kiírása nem tetszett a Jóban Rosszban nézőinek, hanem Kondákor Zsófié sem. A színésznő alig pár hónapja hozta világra második gyermekét, Katját, a TV2 nézői máris visszakövetelik őt a sorozatba.

hirdetés
Visszakövetelik Kondákor Zsófit
Fotó: TV2/Sajtószoba

„Kérjük vissza dr. Horváth Veronikát a Jóban Rosszban sorozatba!” címmel írt petíciót egy rajongója, és a felhívásra egy nap alatt több mint száz aláírás érkezett. A kismama persze szívesen visszatérne forgatni, és nagyon jól esik neki a kezdeményezés, örül, hogy a Jóban Rosszban nézői visszavárják – számolt be a Bors.

Zsófinak kedvese mutatta meg a petíciót, és örömmel fogadta a rajongók lelkesedését, de elmondta, hogy ez nemcsak rajta múlik, hanem a produceren is.

„Hogy Zsófi visszatér-e a sorozatba, és ha igen, mikor és hogyan, azt nem tudom megmondani. Természetesen több lehetőség is szóba jöhet a történet szempontjából, de pár hónapja született meg Zsófi kislánya, így azt gondolom, még túl korai lenne ilyesmiről beszélni” – nyilatkozta Nagy Tamás producer a lapnak.

Zsófi bízik benne, hogy ha Veronka karaktere visszatér, a producer meglepő fordulattal hozza vissza a sorozatba, mondjuk más választása nincs is, mivel Vera elvileg csoportos öngyilkosság áldozata lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek