Starity

Platinaszőke hajjal ijesztget Rosie Huntington-Whiteley

2013. szeptember 02. 21:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű és sikeres ex-Victoria's Secret-modell és a Transformers szupersztárja visszatérését tervezi a moziiparba, s mindent meg is tesz azért, hogy újból a figyelem középpontjába kerülhessen. Az egykori bombázó most viszont átlépte a határt: az emberek szabályosan megijedtek tőle.

hirdetés
Platinaszőke hajjal ijesztget Rosie Huntington-Whiteley
Fotó: Mariano Vivanco/Elle

A tegnapi napon világot látott az Elle magazin októberi címlapja, s bár Rosie Huntington-Whiteley rajongói már tudhatták korábbról is, hogy ő lesz a magazin címoldalán, az eredmény szerintük is borzalmasra sikeredett.

A mindig profi munkáiról híres divatmagazin egy sivár, agyonphotoshopolt képet választott Rosie-ról, aki hidrogénszőke hajjal és merev testtartással néz a kamerába. A fotós, Mariano Vivanco már többször is készített képeket Rosie-ról, ám soha nem tűnt fel, hogy ennyire mű lenne a modell arca. A divatlap főszerkesztője csupán annyit kívánt hozzátenni, hogyha az első hétben a magazin nem produkálja az átlagos eladási mennyiséget, új fotóval próbálkoznak tovább.

A 26 éves exmodell egyébként tagadja, hogy valaha is arcplasztikát hajtottak volna végre rajta, ám ezt a képek erősen megkérdőjelezik. Tényleg csupán a retusfelelős bukott volna ilyen csúnyán el, vagy Rosie hazudik a publikumnak? Nem tudni, az viszont biztos, hogy a divatmagazin szerkesztői nagyot buktak a címlapválasztással – eladásukat valószínűleg nem fogja növelni ez a fotó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek