Starity

Így tartja magát formában Vanessa Hudgens

2013. szeptember 02. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Dobver és Heidi Klum után ezúttal a szépséges színésznő edzéstervébe avatunk be titeket!

hirdetés
Így tartja magát formában Vanessa Hudgens
Fotó: Matt Jones/Shape Magazine

Vanessa Hudgens rajongói tudják, hogy kedvencük tényleg a sport és az egészséges életmód megszállottja, ami természetesen külsején is megmutatkozik, hiszen azon hírességek közé tartozik, akik nem lassacskán beteges soványságukról, hanem sokkal inkább irigylésre méltó és szépen kidolgozott testükről ismertek. Ám egy évvel ezelőtt még korántsem volt megelégedve saját alakjával, nem sokkal később viszont teljesen rákapott a jógára, iránta érzett szenvedélye pedig a mai napig nem hagy alább.

Az egykori Disney-csillagot szinte minden nap lencsevégre kapják a szemfüles paparazzók, amint éppen kardioedzésre, piláteszre, vagy jógaórára tart, esetleg onnan távozik. Vanessa a képi bizonyítékokon kívül még előszeretettel hangoztatja is, hogy számára nélkülözhetetlen a rendszeres mozgás, mitöbb néhány hónapja még az is kiderült, hogy mikor távol van szerelmétől, Austin Butlertől, akkor még inkább az edzésbe temetkezik.

„Imádom a SoulCycle-t, a jógát és az olyan dolgokat, amik nagyot ütnek és arra késztetnek, hogy csináljam. Úgy érzed, hogy bármit képes vagy elérni. Amikor valami nagyon kemény munkának teszed ki magad, az sokkal inkább mentális, mintsem fizikai dolog, és ezt imádom. Ez nagyon jó önbecsülés növelő” – mesélte a People magazin riporterének, aki azt is megkérdezte tőle, hogy mi mindent csinál, a 24 éves színésznő pedig a következőképpen válaszolt: „A kérdés inkább az, hogy mit nem csinálok! Annyit edzek, hogy ez már a szenvedélyem, egy komoly függőség.”

Vanessa egyébként a rendszeres mozgás mellett természetesen az egészséges táplálkozásra is figyel és naponta ötször eszik kis adagokban, többnyire telítve zöldségekkel, gyümölcsökkel, tejtermékekkel, de imádja a halat és a grillezett csirkét is, azonban sok emberhez hasonlóan káros szenvedélyének, a csokinak még ő sem tud ellenállni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek