Starity

Demi Lovato életét megváltoztatta afrikai kiruccanása

2013. szeptember 03. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovatót mintha kicserélték volna, mióta visszatért Afrikából, ahol 10 napot töltött a Free the Childen alapítvánnyal 21 születésnapja alkalmából.

hirdetés
Demi Lovato életét megváltoztatta afrikai kiruccanása

A 21 éves énekesnő szeptember 3-án a Live with Kelly and Michael című műsorban járt, ahol a nézőknek beszélt arról, hogy miként élte meg az Afrikában töltött napjait, valamint azt is megosztotta, hogy mire számíthatunk az X Factor új évadában.

Demi elárulta, hogy Kenya lett az új kedvenc helye, ahol nemrégiben járt édesanyjával, nővérével és legközelebbi barátaival, méghozzá, hogy egy orvosi rendelő megépítésében vegyenek részt a Free The Children alapítvány szervezésében.

„Rengeteg tapasztalatot szereztünk. Ez volt az a dolog, ami a legnagyobb változást hozta az életembe. Az utolsó nap azon gondolkoztam, hogy nem szeretnék haza menni” – osztotta meg az egykori Disney-sztár.

Demi az Amerikában szeptember 11-én debütáló X Factor új évadáról is ejtett néhány szót, ami miatt már nagyon izgatott. Annyira jó, hogy mindannyian ilyen jól kijövünk egymással. Paulina vicces, az angolja nem a legjobb, ami még aranyosabbá és viccesebbé teszi őt. Állandóan a kishúgának hív. Kellyvel nagyon közel kerültünk egymáshoz, ő az egyik legcsodálatosabb ember, akivel valaha is találkoztam – árulta el az interjú során.

Valamint beszélt a Glee-ről is és elmondta, hogy mindössze egy nappal afrikai utazása előtt kapta a telefonhívást menedzserétől, hogy a rendező, Ryan Murphy, találkozni szeretne vele, majd kiruccanása alatt elintézték a papírmunkát, visszatérése után pedig pár nappal már rögtön indult is a forgatásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek