Starity

Lucy Hale új szerepet szerzett magának

2013. szeptember 03. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bájos színésznő egy interjú alkalmával vetette fel az ötletet, miszerint szerepelni akar a Baby Daddy következő évadában.

hirdetés
Lucy Hale új szerepet szerzett magának
Fotó: Maniac Magazine

Lucy Hale legismertebb sorozatszerepe egyértelműen a Pretty Little Liarsben alakított Aria Montgomery, akit már több mint három éve játszik az ABC nagysikerű drámájában. Emellett azonban feltűnt még olyan szériákban is, mint a Varázslók a Waverly helyről, az Így jártam anyátokkal, A narancsvidék, vagy éppen a Kőgazdagok, most pedig egy újabbal bővül listája, hiszen saját magának köszönhetően epizódszerepet kapott anyacsatornája egyik sorozatában, a Baby Daddyben.

A 24 éves színésznővel néhány napja a már említett műsor egyik színésze, Tahj Mowry ült le beszélgetni saját talkshow-ja, a Hey Tucker keretén belül, amikor is Lucy hirtelen feldobta az ötletet: „Kaphat Aria egy epizódszerepet a Baby Daddyben? Két másodpercen belül ott leszek! Játszom magamat, Lucyt, vagy akárkit. Mire vártok emberek? Gyerünk, elérhető vagyok!” – hallható a videóban a kérés, amit heves könyörgés követett a két fiatal részéről, majd a következő kockákban már az hallható, hogy Lucy viccesen azt kérdezi, felveheti-e azt a ruhát, ami akkor volt rajta.

Az ETonline információi szerint novemberben forgatják le az epizódot Lucyval, majd pedig a 2014-ben érkező harmadik évad során tűzik műsorra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek