Starity

Átverte kollégáit a Star Trek két sztárja

2013. szeptember 04. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Simon Pegg nemrég elárulta, csúnyán megtréfálta színésztársait Chris Pine-nal együtt a Star Trek: Sötétségben forgatásán.

hirdetés
Átverte kollégáit a Star Trek két sztárja

Simon Pegg és Chris Pine mindenkit meggyőztek arról, hogy egy különleges, neutronkrémet kell az arcukra kenniük, amely megvédi a bőrüket, amikor lézerekkel teli szobában forgatnak.

Zachary Quinto, Zoe Saldana, John Cho, Karl Urban és Benedict Cumberbatch mind bedőltek a poénnak, amit Kirk kapitány és Scotty megformálói eszeltek ki.

„És azt mondtuk neki [Benedictnek], hogy apró pontokban az arcára kell kennie a krémet a forgatás idejére” – mesélte nevetve Chris Pine, akinek hála a színészgárda fele fehér pöttyökkel az arcán mászkált, míg ő és Simon majd' megszakadtak a nevetéstől.

Cumberbatch, aki John Harrisont, Khant formálta meg a tizenkettedik epizódban, így vélekedett: „Tudhattam volna... Megfogtak, teljes mértékben megfogtak. De nagyon vicces volt.”

Ugyan erről már korábban beszámoltak, a nemrég megjelent, digitálisan letölthető, bővített változatban egy videót is találunk, ahol részletesen elmagyarázzák a trükköt – a végén pedig Chris a könnyeit törölgeti a nevetéstől.

DVD-változatban egyébként tegnapelőtt már megjelent az Egyesült Királyságban, Blu-rayen tizedikén kerül a boltokba az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek