Starity

Miley Cyrus beszólt a lesifotósnak

2013. szeptember 05. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elmondta továbbá, hogy VMA-fellépése azért sikerült olyan botrányosra, mivel történelmet akart írni.

hirdetés
Miley Cyrus beszólt a lesifotósnak

Miley Cyrus maga mondta el a Twitteren, hogy beszólt egy lesifotósnak – így akarta megelőzni, hogy a magazinok címlapjaira kerüljön. „Épp lep-nciztam egy paparazzót. Csak mondom, mielőtt kitör a BRÉKING híráradat. Haha, P-NCI!”

Két nappal ezelőtt bevallotta, amikor a színpadon állt Robinnal [Thicke], másra sem tudott gondolni, minthogy történelmet írnak. „Én és Robin egész végig erről beszéltünk: tudod, hogy most történelmet írunk, ugye? – ezt mondtam neki. Madonna megtette, Britney megtette, erről szól a VMA, hogy történelmet akarsz írni” – mesélte Cyrus az előadása után az MTV-nek.

„Ami lenyűgöző, hogy három nappal később az emberek még mindig erről beszélnek. Szerintem túl sokat agyalnak rajta. Többet gondolsz rá, mint amennyit én. Én nem is gondolok rá, mert.. ez vagyok én.”

2003-ban Madonna, Britney és Xtina csókja váltott ki ekkora felháborodást az emberekben, de vajon Miley és Thicke előadásáról is annyit fognak beszélni hónapokkal később is?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek