Starity

Matt Bomer: „Nem kértek fel Christian szerepére”

2013. szeptember 05. 17:05   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben hozták nyilvánosságra A szürke ötven árnyalata filmváltozatának főszereplőinek neveit, azonban a rajongók többsége egyáltalán nem elégedett az eredménnyel, többen Matt Bomert – a White Collar főszereplőjét – szerették volna Christian Grey szerepében. A színész nemrégiben adott interjújában megemlítette a filmmel kapcsolatos gondolatait.

hirdetés
Matt Bomer: „Nem kértek fel Christian szerepére”

Matt elmesélte, hogy bár rengeteg rajongó örült volna, ha megkapja a szerepet, a rendezők mégsem kérték fel Christian Grey szerepére. Később kiderült, hogy a milliárdos sármőr karakterét végül Charlie Hunnam kapta.

„Azt kérdezted, hogy a rendezők megkörnyékeztek-e a szóban forgó szereppel. Nos, a válaszom nem – mesélte Bomer. – Ez nagyon hízelgő számomra és hálás vagyok, amiért a rajongók többsége rám gondolt. Azt hiszem, ezzel kapcsolatban ennyit tudok mondani.

A színész továbbá megemlítette a Magic Mike forgatásán szerzett tapasztalatait: „Élveztem a szerepet, de úgy gondolom, hogy most minden a helyén van az életemben, nem hiszem, hogy újra vállalnék hasonló kaliberű, meztelenséget igénylő szerepet. A filmben szereplő srácokkal tudtuk, hogy ez olyasvalami, ami kiesik a komfortzónánkból, nem hasonlított az eddigi szerepeinkhez túlzottan.”

A színész jelenleg rendkívül elfoglalt, mert elkezdődött a White Collar harmadik évadának a forgatása, amelyet az Alibi csatorna sugároz Amerikában. Matt, a szerepe szerint egy visszaeső bűnözőt alakít, akit végül a FBI elkap, azonban a szabadulás reményében megbízzák, hogy segítsen kézre keríteni a hozzá hasonló szélhámosokat.

A szürke ötven árnyalata film 2014 augusztusában kerül a mozikba, melyben Dakota Johnson és Charlie Hunnam fogják a főszereplőket alakítani – annak ellenére, hogy rajongók tízezrei indítottak petíciókat, többek közt Matt mellett is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek