Starity

Mila Kunis és Ashton Kutcher eljegyezték egymást?

2013. szeptember 06. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mila és Ashton 2012 áprilisa óta alkotnak egy párt és néhányan máris azt rebesgetik: a páros eljegyezte egymást és hamarosan sort kerítenek a nagy napra is!

hirdetés
Mila Kunis és Ashton Kutcher eljegyezték egymást?

Szemfüles paparazzók szeptember 4-én Los Angelesben kapták lencsevégre a Barátság extrákkal gyönyörű színésznőjét, amikor is ujján meg-megcsillant az a bizonyos aranygyűrű.

Ha a pletykák igazak, akkor Ashton minden bizonnyal augusztus 14-én, Mila 30. születésnapján kérhette meg kedvese kezét, hiszen már mindketten betöltötték a harmincat, így lassan sürgeti őket a biológiai óra, ha babát szeretnének.

Mila és Ashton 2012 áprilisa óta alkotnak egy párt. Kapcsolatukat sokáig titkolták, ám a nyilvánosságra hozatala óta is mindig visszafogottan nyilatkoztak szerelmükről. Májusban a pár hosszabb ideig időzött a Kutcher szülőknél, júniusban pedig Beatrice hercegnővel és párjával, Dave Clarkkal nyaraltak Saint Tropez-ban. Jelenleg is folyik Ashton Demi Moore-tól való válása, és ha azon túl lesznek, jöhet is a házasság és a gyerekek – legalábbis a bennfentesek szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek