Starity

Jack és Lisa Osbourne elveszítették a babájukat

2013. szeptember 06. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lisa terhességének második trimeszterében járt, amikor is elveszítette kisfiát. A szomorú hírről ma reggel számolt be a páros.

hirdetés
Jack és Lisa Osbourne elveszítették a babájukat
Fotó: Michael Buckner/Getty Images

Rettegtem ettől a közleménytől. Szükségem volt egy kis időre ahhoz, hogy ki tudjam mondani. Jack és én elveszítettük a kisfiunkat a múlt héten. Ez egy kései vetélés volt és a legrosszabb, hogy ezen mindannyiunknak túl kell tennünk magunkat. Nagyra értékeljük az imáitokat, a privát üzeneteiteket és az együttérzéseteket ebben a nehéz időszakban. Nagyon fontos, hogy továbbra is megmaradjon a remény és az optimista hozzáállás életünk ezen kemény időszakában. Már sohasem tudjuk meg, hogy miért alakultak így a dolgok. Minden, amit tehetünk, hogy továbbra is hiszünk Istenben és bízunk abban, hogy tervei vannak velünk” – olvashatták a rajongók Lisa blogján a bejelentést ma reggel.

Két órával a tragikus hír közlése után Lisa már sokkal vidámabban tweetelt, mintegy bizonyítva, férje mindenben mellette áll és igyekszik jobb kedvre deríteni őt. „Hihetetlen hozzábújni az én édes férjecskémhez és lehunyni a szemem. Köszönjük a szeretetet és a támogatást, ez jelenti most a világot nekünk.

Jack és Lisa tavaly októberben, Hawaiin mondták ki egymásnak a boldogító igent, miután Jacknél szklerózis multiplexet diagnosztizáltak. A párnak már van egy 16 hónapos kislánya, Pearl Clementine, de szeretnék, ha családjuk mihamarabb tovább bővülne, főleg a mostani veszteség után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek