Starity

Annie Ilonzeh és Blair Redford is csatlakozik a BATB stábjához

2013. szeptember 06. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Zöld íjászból ismert színésznő és a The Lying Game sztárja is szerepelni fog a drámasorozat második évadjában.

hirdetés
Annie Ilonzeh és Blair Redford is csatlakozik a BATB stábjához

A nyár utolsó napján számoltunk be arról, hogy a The CW tavaly indított sorozata, a Beauty and the Beast három új szereplőt is fel fog vonultatni az október 7-én startoló második évad során, tegnap pedig lehullott a lepel kettejük kilétéről is a TV Guide-nak hála.

A 2011-es Charlie angyalai című sorozat sztárja, Annie Ilonzeh kapta meg Beth szerepét, aki Kristin Kreuk karakterének, Catherine-nek egykori középiskolai barátja. Az akaratos, buzgó és élettel teli újságíró nagy problémát okoz majd főszereplőnőnknek, ugyanis szemtanúja lesz egy rémisztő támadásnak.

Vincent (Jay Ryan) egykori katonatársának, Zach-nek bőrébe a Nyughatatlan fiatalok és a The Lying Game című sorozatokból ismert Blair Redford fog bújni. A beképzeltként jellemzett férfi bosszúból keresi majd meg egykori barátját és kiderül, hogy sokkal nagyobb veszélyt jelent szörnyetegünkre, mint az korábban hittük volna.

A következő szezonban azonban nem csak az újoncok okoznak majd meglepetéseket, hiszen Sendhil Ramamurthy karaktere, Gabe is vissza fog majd térni és Cat segítségére siet, amikor Vincent keresésére indul. De a sorozat főhősnőjének húga, Heather is újra képernyőre kerül Nicole Anderson személyében, hiszen a Chandler családra ismét nehéz idők várnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek