Starity

A Star Trek írója durván beszólt a rajongóknak

2013. szeptember 06. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Húzzatok a p-csába!” – üzeni Roberto Orci a trekkie-knek, akik elégedetlenkednek a történet miatt.

hirdetés
A Star Trek írója durván beszólt a rajongóknak

A Star Trek írója, Roberto Orci kritizálta a fanokat, miután arról olvasott, szerintük a franchise folytatása mennyire romlott és elszúrt. Orci, aki a 2009-es és az idén májusban megjelent filmen is dolgozott, egy bejegyzést osztott meg a TrekMovie.com-on.

Elmondta továbbá, hogy szerinte az a kifejezés, hogy a Star Trek új epizódjai el vannak szúrva, kissé durva, hiszen a legjobb értékeléseket kapta mindkét film.

„A két legnagyobb Star Trek-film a legjobb értékelésekkel aligha nevezhető elcseszettnek. És frankón, a hozzáállásotok teszi azt lehetetlenné, hogy ezt követően figyeljek rátok és változtassak dolgokon. Oka van annak, amiért én írom a filmek történetét, nem ti.”

A Star Trek Into Darknesst egyébként egy online szavazáson a legrosszabb ST-filmnek voksolták – erre is volt Orcinak egy csípős replikája.

„Bebizonyítottátok, hogy szar rajongók vagytok, ráadásul udvariatlanok. Szóval, ahogy Simon Pegg mondaná: húzzatok a p-csába!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek